Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Cala Mondrago Bukten - Mallorca

Seil langs Mallorcas steile sydøstlige kyst til det pittoreske naturbevaringsområdet Cala Mondragó, hvor du bl.a. finner ekstremt vakre bukter og sandstrender ved bukten Cala Mondragó Bay. Bukten har to deler, begge med flotte sandstrender - og de er godt beskyttet mot all vind. Vannet i bukten er fullstrndig klart, og sandbunnen forsyner besøkende seilere med en god holdebunn. Hele kysten er nesten fullstendig uberørt, og det finnes kun enkelte hus og restauranter. Bukten er perfekt for svømming, snorkling og generell avslapping i sola – og om ettermiddagen kan du nyte livet på en strandbar, slappe av og nyte den fantastiske utsikten.
Les mer

Fiskelandsbyen Cala Figuera - Mallorca

Cala Figuera er et av de vakreste fiskevær på Mallorca. Det ligger bare en 2 mil sørvest for bukten Cala Mondrago. Denne området har en veldig romantisk atmosfære.
Les mer

Naturbevaringsområdet Cabrera Øygruppen - Mallorca

Øygruppen består av 18 små øyer - og siden 1991, har hele området vært et naturvernområde. På den tiden blev yachter nektet adgang til det naturskjønne området, noe som resulterte i sterke protester fra sjømannsforeninger. Det ble enighet om et kompromiss, og i dag kan 50 båter droppe anker i hovedbukten Puerto de Cabrera, og 8 i Cala es Burri - de nødvendige tillatelser kan fås fra Ministerio de Medio Ambiente i Palma - og det er gratis. Dit båtutleiningsfirma kan behandle tillatelser for deg - men det må gjøres senest to uker før planlagt besøk.
Les mer

Cala Pi Bukten - Mallorca

Den Fjord-lignende bukten Cala Pi ligger på sørkysten av Mallorca. Når du seiler inn i bukta, vil du passere det gamle vakttårnet på styrbord side. Den bratte kysten er dekket med bartrær, og det er noen få enkle hus. På bunnen av bukten er en legendarisk vakker sandstrand - og det er mange restauranter og butikker.
Les mer

Stranden Es Trenc & Port Puerto de Campos - Mallorca

Den nydelige stranden Es Trenc (Playa es Trenc), er ikke langt fra Cala Pi. Den kilometer lange stranden med de majestetiske naturlige sanddyner, skimrende hvite sand og Karibiske vannfarge, er den vakreste og mest romantiske sandstrand i Mallorca.
Les mer

Havnen Cala d’Or

Cala d'Or ligger i en av de vakreste buktene i Mallorca
Les mer

Portocolom By - Mallorca

Når dere ankommer i Porto Colom på ettermiddagen, kan dere besøke den gamle byen, som er en av de best bevarte gamle nabolag i Balearene.
Les mer

Marina Naviera Balear, Mallorca (Sunsail)

Sunsail base - Ved Palma De Mallorca's lange strandlinje har Sunsail base, som ligger sentralt og med lett tilgang til å utforske resten av Mallorca og Balearene.
Les mer

Palma de Mallorca (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Marina Naviera Balear.
Les mer

Palma de Mallorca (Cruesa Charter)

Cruesa Charter base - finnes ved Marina La Lonja
Les mer

Palma de Mallorca (Sunsail)

Sunsail base - Starter fra Sunsails base på Palma de Mallorca.
Les mer

Palma de Mallorca (Moorings)

Moorings base - Tag udgangspunkt i Sunsails base på Palma de Mallorca.
Les mer

Palma de Mallorca (Navigare)

Palma de Mallorca - Basen ligger i Marina Port Calanova, bare 5 km fra sentrum og 15 minutter fra Palma de Mallorca flyplass.
Les mer

Mallorca, Porto Colom (NSS Charter)

NSS Charter base - I Porto Colom
Les mer

Palma de Mallorca (Pitter Yachtcharter)

Pitter Yachtcharters base på Mallorca
Les mer

Mallorca, Can Pastilla (First Class Sailing Spain)

First Class Sailing Spains base på Mallorca
Les mer

Seiling vær på Mallorca

Med mer enn 300 soldager i året er Mallorca som skapt for seiling – våren og sommeren domineres området rundt Mallorca av herlige varme brisen.

Balearene, som Mallorca er en del av, er påvirket av to værsystemer, hvor Ibiza og Formentera er underlagt det samme systemet som det spanske fastlandet, som ligger bare 50 sjømil unna.

Seiling sesongen starter allerede i april, men sjøtemperatur er bedre egent for en dukkert fra mai. Mallorca er en relativt stor øy, så det vil som regel alltid være rom i sine havner og marinaer. Vanligvis er toppmånedene for en seilferie i Mallorca i juni, juli og august til medio september. I løpet av disse månedene er det travelt på land, og det er nok av service på alle havne. Øyenes vær er ideell for bading og strand – men husk å bruke solkrem og beskyttelse, fordi solen kan være svært ugjestmilde på sjøen. Sjøtemperaturen vil økes som sommeren skrider frem.

De dominerende vinder på Mallorca

  • Januar/februar – som regel stille
  • Mars/april – risiko for sterk vind fra nordvest fra slutten av mars
  • May/juni – varierte og lette vinder
  • Juli/august –  stille vind om morgenen, havbris fra rundt 12:30
  • September – stille vind om morgenen, havbris fra rundt 12:30, fare for regn i slutten av måneden
  • Oktober – Lette vinder fra vest. Et par dager med sterk vind kan oppstå
  • November/desember – i november lett vind og regn. I desember lette vinder