Navigare Yachting

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Svenske Navigare Yachting Ltd ble etablert i 1995 og har som det eneste svenske selskapet sin egen charterflåte i Hellas, Kroatia, Karibien, Maldivene, Tyrkia og Sverige. Flåten består av Beneteau, Bavaria, Jeanneau og Lagoon båter med 2 til 6 lugarer og i ulike størrelser og modeller. På alle basene er det skandinavisk personale som gjennom en ekstra god service sørger for at din yachtcharter blir en suksess.

Seiling i Kroatia håndteres av Navigare Yachting D.O.O.

En seilferie i Kroatia byr på et vell av sjarmerende bukter og havner som tiltrekker seg sjøfolk år etter år. Det handler om. 1100 øyer utenfor den kroatiske kysten, hvor selv de minste øyene byr på koselige restauranter med deilige middager, både for en vennegjeng og familie. Landet tilbyr både store båthavner og små private båthavner med ulike tjenester og priser.

Basen i Tyrkia er i Göcek Club Marina. Marinaen har en vakker beliggenhet i bukten, omgitt av sjarmerende furutrær og strender med krystallklart vann. Omgivelsene inviterer til en spasertur eller en dukkert i sjøen, og marinaen er svært moderne og tilbyr alle fasiliteter.

Et cruise i Thailand er fantastisk. Folk er vennlige. Å bo der er enkelt og billig. Livet under vann er spektakulært og stedene du kan nå med din egen yacht er fantastisk. Klimaet og de ulike ankerplassene er også grunnen til at en seilferie i Thailand må oppleves. Å seile i Phang Nga Bay er en opplevelse blant annet på grunn av James Bond-øya, som ligger her.

Hellas inviterer til yachtcharter for alle. Vindstille i skjermede områder og åpent hav med sterk nordavind. Den greske skjærgården består av tusenvis av øyer, hvorav de fleste er ubebodde. Det store antallet øyer skaper mange muligheter for nye opplevelser hver dag. Landet er også veldig populært på grunn av den vennlige atmosfæren og gjestfriheten.

Seiling i Sverige gir deg vakre omgivelser og mulighet til å oppleve Stockholm, da basen er ca. 14 km fra sentrum. Du får de vakre omgivelsene med den svenske skjærgården, som består av mange små øyer med fine små hus på. Stockholm by er definitivt verdt et besøk med de mange attraksjonene og restaurantene.

Har du spørsmål om en båtutleie med Seatravel og en Navigare-båt, er vi klare til å hjelpe deg.