Cookies

Mallorca

Mallorca

Seilferie på Mallorca - Lei seilbåt eller katamaran fra Palma de Mallorca

Mallorca, en del av øygruppen Balearene, er en av Europas mest populære destinasjoner å leie seilbåt på – og det er mange gode grunner til at så mange velger å dra på seilferie hit. Blant annet det klare blå havet rundt øyen, samt de hundrevis av naturskjønne og isolerte strender og viker som bare kan nås ombord på en båt. Det mallorcanske kjøkken er til og med en stor kulinarisk opplevelse.
Du vil oppleve flotte seilturer langs øyens uberørte nordvest-kyst - med idylliske fjellbyer, steile terrasseformede skråninger og duftende sitronlunder, mandeltrær og mimoser. Midt på Palma de Mallorcas palmekledte kystpromenade finnes våre baser - beleilig for en siste kveld i hovedstaden og en vandretur i den vakre, gamle bydelen rundt katedralen.

Topp-månedene for seilas er mellom mai og oktober – og det er selvfølgelig også i denne perioden at farvannet er travlest. Du kan også oppleve rolig vær i desember og januar, og seilasen i disse månedene er også utmerket.

7 dages ruteforslag fra Palme de Mallorca

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskjellige og spennende destinasjoner over hele verden kan Sunsail og Seatravel innfri ønsker og behov for en uforglemmelig seilferie.
Les mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startet i 2001 og har i dag over 33 destinasjoner og en flåte på over 450 båter som kan seiles i Karibia, Middelhavet, Asia, Stillehavet, Indiska Oceanen, Bahamas og Nord-Amerika.
Les mer
Alboran Charter

Alboran Charter

Alboran Yacht Charter er et spansk båtutleiefirma med baser på Mallorca og Tenerife – og Cuba. De har flere forskjellige seilbåter å velge mellom.
Les mer
Sun Charter

Sun Charter

Sun Charter ble opprettet i 1982 på øyen Elba i Italia. Virksomheten ble bygget opp rundt to seilbåter.
Les mer
ECC Yacht Charter

ECC Yacht Charter

ECC Yacht Charter har utleie av seilbåter og katamaraner med avgang fra Palma de Mallorca.
Les mer
Sail Active Mallorca
Cruesa Charter

Loading...