Sett seil og gjør deg klar for en flott seilferie

Det har ikke vært lett å velge 5 destinasjoner, dersom alle seilferier vil tilby noe annerledes og spennende, uansett hvilken havet, øy eller land du velger som utgangspunkt for en ekte seileventyr. Her er vårt forslag til en topp 5 over destinasjoner for seilferie.

 

BVI

1. Britiske Jomfruøyene (Tortola) - en sjømann's paradis
BVI er en sjømann's drøm - her møtes passatvindene med rolig havstrømmer og beskyttede laguner, som har tiltrukket seilere i flere år. Det er over 40 vakre øyer å besøke og masse laguner og bukter, der du kan ligge på svai. Alle øyene er så nært at du kan se dem mens du seiler på eventyr på himmelblå havet. Det er en av de enkleste stedene å seile i verden - omgitt av hvite sandstrender, vakre grønne fjell og en fargerik verden under havoverflaten er BVI definitivt et reisemål, som kan oppfylle alle dine krav og ønsker for en fantastisk seilferie.

Klikk her for mer info om BVI.


Grækenland

2. Hellas - seil mellom 1000 øyer i det asurblå havet
Det er en helt spesiell atmosfære, du vil merke når du drar på seilferie i Hellas - det er som om øyene er gjennomsyret av legender av de gamle greske guder - et lite bølger, kan lett bli Poseidon, som utøver treforken sin. Seilferie i Hellas byr på mange morsomme opplevelser og er både for erfarne og mindre erfarne seilere. Ta på øyhopping og bestem ditt eget tempo, når du besøker de forskjellige øyene og utforsker dem. Seil til en vakker bortgjemt lagune og nyt solnedgangen. Det er bare å velge en gruppe øyer - Blant våre favoritter er de Joniske Øyer. Vær imidlertid oppmerksom på, at Meltemi-vinden blåser fra midten av mai til midten av september, og kan være kraftig.

Klikk her for mer info om Hellas.

 

Fransk Polynesien

3. Tahiti og Fransk Polynesia - ei din egen øy for en dag i pittoreske omgivelser
Du kan lett bli overbevist om at Fransk Polynesia kunne være et område, som utsprang fra fantasien - her vil alle drømmer om eksotiske farvann, hvite sandstrender og svaiende palmtopper bli oppfylt. Fransk Polynesia består av 118 øyer spredt over et område like stort som Europa. Sjøen består av flere korallrev, som er hjem til mange sjødyr inkludert havskilpadder, haier, delfiner, niser og mange forskjellige arter av fisk. Derfor er det naturlig å ta svømmeføttene på og hoppe i sjøen for å oppleve den unike verden gjemmer seg under overflaten. Du finner ingen mer idylliske båtplasser andre steder i verden.

Klikk her for mer info om Fransk Polynesia.

 

Kroatien

4. Kroatia - den vakreste skjærgården i verden
Kroatia er en av Middelhavets skjulte skatter med mer enn 1000 øyer, historiske steder og vakre naturområder. På en seilferie her vil opplevelser stå i kø - det er en av grunnene til at Kroatia har blitt et populært reisemål for båtfolk. Kroatia har mange navne "Den nye Hellas", "Den nye Riviera" og "den nye Toscana" - med det krystallklare Adriaterhavet, som tilbyr 1778km av kystlinje og 1185 øyer som kan utforskes, er det lett å forstå hvorfor. En av de mest populære øyene å besøke er Hvar, hvor du vil se bygningene med renessansearkitektur, som er fantastisk. Men glem ikke også å seile til Kornati og Vis, som begge tilbyr vakker natur, fantastiske strender og historiske Vis by (grunnlagt 397 f.Kr.).

Klikk her for mer info om Kroatia.


Seychellerne

5. Seychellerne - tropiske øyer, dykkeropplevelser og pittoreske laguner
På seilferie i Seychellene, vil du være omgitt av en tropisk miljø, dvs. sandstrender hvor sanden er så fin som porselen, fargerike koraller og fjell øyer. En natur, du ikke vil finne mange andre steder i verden. På Seychellene seiler du vanligvis mellom øyene Mahe og Praslin, men det er flere øyer som er verdt et besøk. Coco Islands er et must å besøke på en seilferie i Seychellene - parken har en skjønnhet, med Coco Island sentralt og tre små øyer rundt er det et syn, som vil imponere de fleste. Her finner du også en av de beste snorkling områder, ta dykkebriller og hopp i havet.

Klikk her for mer info om Seychellene.

 

Har du blitt fristet av en av destinasjonene? Klikk her for å sende oss en forespørsel, så vil vi gi deg et tilbud.