Send reiseforespørsel
X
Ohoi! Skal din neste reise være et seileventyr?
Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Symi Øy - Hellas

Den tyrkiske øyer Datca og Bozburun, ser ut som de omfavner Symi, som ligger noen få kilometer vek. Selv om Symi engang dekket av skog og kjent for sin båtbygging, er den i dag, i likhet med mange øyer i Egeerhavet, relativt bar og fri for vegetasjon.I nordenden av øya finner du en livlig havn, spennende butikker og et fantastisk utvalg av flotte kafeer og restauranter langs den pittoreske havnebyen Gialos. Det er også to museer som kan utforskes - og en enkel spasertur gjennom byen er en fryd.
Les mer

Nisyros Øy - Hellas

Den imponerende vulkanske øya Nisyros er et vakkert sted. Små landsbyer som ligger på kantene av de vulkanske kratre og varme kilder som sies å ha helbredende krefter, bobler i landet. Strendene på Nisyros og de omkringliggende øyene, tilbyr hyggelige ankermuligheter.
Les mer

Rhodos Øy

En reise langs vestkysten av Rhodos, gir deg en følelse for den fjellrike øyas omfang. Rhodos er den største av Dodekanesene og furuskogen som dekker det høyeste punktet, Mt. Ataviros, stiger 3953fod. Grønne lunder av oliven, appelsiner, sitroner og fiken okkupere øyas lavere skråningene. Vakre sommerfugler som finns i overflod her, tiltrukket av den overflod av jasmin, hibiskus og bougainville.Når du kommer til den nordvestlige enden av kysten, kan du nyte utsikten over den pittoreske og gamle Rhodos - deler av byen dateres tilbake til år 400 f.Kr. Mandrakihavnen er perfekt som bas - fordi den gir deg mulighet for å utforske øya, prøve sin formidable kjøkken og nyte nattelivet.
Les mer

Khalkis Øy - Hellas

Å seile inn i den lille havnen Emborios, engang et senter for svampfiske, er som å reise tilbake i tid. På en bakkekam kan du se en rekke gamle vindmøller, og forbi den forlatte byen Horio ligger det et befestet slott fra middelalderen. Emborios byr på flere tavernaer - og en tur på land her er en herlig måte å bruke en ettermiddag og en tidlig kveld.   Den lille øya Khalkis er bare noen få kilometer fra den store Rhodos, som dominerer horisonten langveisfra. Stille, fredelig og uvirkelig vakker, er landlige Khalkis en juvel blant Dodekanesene. To vakre småøyer (Alimia og Krevati), og flere mindre klippeutspring i havet ligger nordøst for Khalkis, og gjør området til et paradis for havfugler. Khalkis preges av en barsk skjønnhet, sjarmen ved den avslappede stemningen og fraværet av turistbutikker, taxier og diskoteker gjør at man føler seg ganske langt unna hverdagens stress og jag. Seilas ved Khalkis er en reise tilbake i tiden, og en mulighet for å oppleve hvordan de greske var før masseturismen satte sitt preg. Liggemuligheter  Mooringsbøyer er ikke tilgjengelige. Kast anker ut for Emborios  Kaiplads til dingy er tilgjengelig. Highlights Khalkis har et areal på 23 kvadratkilometer, og er dermed en av de minste Dodekanesiske Øyene. Tross sin lille størrelse, kan Khalkis likevel skryte av forbløffende 360 kirker, kapeller og klostre, hvorav mange kan dateres til middelalderen. Som mange andre greske øyer, har Khalkis en eldgammel hovedstad, grunnlagt for tusenvis av år siden, bl.a. av fønetikkerne og dorerne, og utbygget av venetianerne og genoeserne på 1200-tallet. Mange av de historiske stedene ligger i nærheten av hovedhavnen Emborios, hvor St. Nicholas kirken er spesielt imponerende - og i Emborios finnes det også noen få taverner, hvor du kan nyte delikate fiskeretter og en forfriskende cocktail etter noen behagelige timer brukt på å utforske Khalkis. Fasiliteter Drivstoff og vann er tilgjengelig på Khalkis.
Les mer

Kos Øy - Hellas

Vakre fjell og åser som sprer på sørøstsiden, og majestetiske Mt. Dikeos, er en imponerende blikkfang når du nærmer deg. Kos er en kosmopolitisk øy og en populær destinasjon for besøkende fra hele Europa, blant annet på grunn av de mange vakre strender, resorts & golfbaner. Hovedstaden er Kos by, her vil du også finne et vell av attraksjoner, inkludert tavernaer, kafeer, restauranter og nattklubber. Omgivelsene tiltaler fantasien – spesielt når tankene faller på områdets rike og dramatiske historie, og en seilerferie ved Kos gir mulighet for å nyte et av de beste seilområdene på kloden. Liggemuligheter Mooringsbøyer er tilgjengelige. Kos By er en malerisk og eldgammel by, bygget på kysten av en nesten landomkranset bukt. Seilere tøyer opp ved den moderne marinaen, men det er også en ankerplass utenfor slottet ved havnens østside. På sørøst kysten ligger den vakre resorthavnen Kardamena. Kamari Bay lengre nedover sørøst kysten er like billedskjønn og beskyttet mot nordlig vind. Kaiplass til gummibåt er ikke tilgjengelig. Highlights Kos er berømt som hjemsted for Hippocrates – kjent som medisinens far. Et majestetisk platantre i Kos By sies å være mer enn 2500 år gammelt - og det sies også at Hippocrates pleide å undervise sine studerende under dets brede krone. Ca. 4 km fra byen ligger Asklepieion, det første medisininstituttet Hippocrates grunnla. En tur til havnens slott er fasinerende – utsikten fra festningsvollen er imponerende, akkurat som øyas arkeologiske museum har en flott samling. Fasiliteter Alle fasiliteter for lystbåter er tilgjengelige.
Les mer

Kos (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - seil fra Kos by på den østlige delen av Kos, som er nær Tyrkia.
Les mer

Kos (Athenian Yachts)

Athenian Yachts base - seil fra Kos by på den østlige delen av Kos, som er nær Tyrkia.
Les mer

Kos (Kekeris Yachting)

Kekeris Yachting base på Kos - findes på Kos Marina Pier F.
Les mer

Kos (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base - Kos Marina er på den østlige del av øyen Kos.
Les mer

Rhodos (Istion)

Istion base - Mandraki marina
Les mer

Kos (AF Yachting)

AF Yachting base - Du finner basepersonalet på Pier B.
Les mer

Rhodos (AF Yachting)

AF Yachting bas - Finn basepersonalet på Mandraki Marina (foran vindmøller). Her er også båtene.
Les mer

Kos (JF Yachts)

JF Yachts' base - Kos
Les mer

Rhodos (Nomicos Yachts)

Nomicos Yachts base - i Rhodos Marina
Les mer

Kos (Istion)

Istion Yachtings base på Kos - finnes på Kos Marina.
Les mer

Rhodos (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base - I Mandraki Marina finner du basen på Rhodos.
Les mer

Kos (Kavas)

Kavas base - Kos New Marina ligger ca 1 km fra sentrum av Kos.
Les mer

Rhodos (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - Mandraki marina på Rhodos er rundt 30 minutters kjøring fra flyplassen.
Les mer

Kos (Fyly Yachting)

Fyly Yachting - Kos
Les mer

Seilvær i Hellas, Dodekanesene

i Vår- og høstmånedene er vinnretningen generellt let fra en sørlig retning. Fra Juli til August finns stærkere vinder. Det østlige Middelhav har en mye liten tidevanssforskel på kun 30-60 cm.

Måned

°C Max

°C Min

Gns. nedbør (mm)

Gns. vanntemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Januar

14

7

169

17

6,5

Februar

14

7

115

16

7

Mars

16

9

76

16

6,5

April

20

12

35

17

7

Mai

24

15

21

19

5,5

Juni

29

19

8

22

6

Juli

32

22

2

23

6

August

32

22

5

24

6

September

29

19

17

24

6,5

Oktober

24

15

59

22

6,5

November

19

12

91

19

6,5

Desember

16

9

164

17

6,5