Kavas

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Gjennom Seatravel og Kavas sin båtutleie, kan du dra på en seilferie i Hellas ved Aten, Kos og Lefkas. Kavas er et gresk yacht-selskap med over 25-års erfaring og har en flåte på mer enn 45 seilbåter og katamaraner i størrelser fra 30 til 61 fot.


Kavas Yachting startet med en 30-fots seilbåt i 1985 av Vagelis Kavas, en tidligere gresk sjøoffiser som var lidenskapelig opptatt av yachter, og havet førte ham inn i yacht charter-bransjen. I dag har Kavas et bredt utvalg av båter og tilbyr dessuten også tjenester innen kran- og skipsverft.


Seil i Hellas med en Beneteau-, Bavaria-, Jeanneau- eller Lagoon-båter, og opplev omgivelser med en helt utrolig skjønnhet, hundrevis av øyer, vakre strender og en helt unik atmosfære. Her får du både tradisjonelle havner, små hyggelige havner og uendelige seilmuligheter med korte og lange seilruter og mer utfordrende seilas, så en seilferie i Hellas passer virkelig for alle.


Kavas Yachting er sertifisert samarbeidspartner med den greske turistorganisasjonen (GTO) og dessuten medlem av Hellenic Yacht Brokers Association (HYBA), Hellenic Professional Yacht Owners Association (HPYOA) og den greske Professional Yacht Owners Bareboat Association (SITESAP).


Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker angående en seilferie ombord på en Kavas-båt.

We have boats all over the world: