Samarbeidspartnere

Hos Seatravel arbeider vi tett sammen med andre spesialiserte reisebyråer for å kunne tilby best mulig service til alle kunder uansett ønsker. 

RUBY TRAVEL holder til i Århus, men har gjester fra hele Norden. Med 40 år på baken er vi spesialister på ferier utenfor turismens hovedområder.

Vi har reiser hele året; ski, fotturer, sykling, charterfly, campingferie m.m., og vi har dessuten et bredt utvalg av spesialreiser. Spesielt for Ruby Rejser er våre fellesreiser, hvor vi driver flere hoteller, og hvor gjestene er en aktiv del av å få stedet til å fungere, både sosialt og praktisk.

 

 MAGIC TOURS er nøkkelen til Disneyland® Paris og Nordens ledende arrangør av skreddersydde Disney-turer. Magic Tours har vært en fast del av Disneyland® Paris siden de først åpnet dørene i 1992.SKIERS

SKIERS er spesialisert på å utdanne skiinstruktører og i ettertid sikre de nyutdannede instruktørjobbene i skiskoler av beste kvalitet. Teamet bak Skiinstruktor.dk har over 15 års erfaring med skiinstruktørjobber i skiskoler over hele verden.MARATHON TRAVEL CLUB

MARATHON TRAVEL CLUB er eksperter på løping. Vi er Danmarks største og mest dedikerte arrangør av pakketurer for løp over hele verden, og i mer enn 25 år har vi sendt glade løpere til de største og mest kjente løpene over hele verden.