Samarbeidspartnere

Hos Seatravel arbeider vi tett sammen med andre spesialiserte reisebyråer for å kunne tilby best mulig service til alle kunder uansett ønsker. 

DAGAMA TRAVEL DAGAMA TRAVEL er et reisebyrå som spesialiserer seg på oversjøiske kulturreiser. Reisene i porteføljen inkluderer bl.a. Kina, Japan, Vietnam m.m. I de fleste tilfeller er det også mulighet for å forlenge reisen din hos DaGama Travel.

SUNWAY GROUP driver flere spesialiserte reisebyråer i sentrum av Aarhus. Vi kan tilby et vell av ulike reiseformer – og en av dem passer helt sikkert for deg! I alle våre selskaper legger vi stor vekt på veiledning og service. Vi har mer enn 40 års erfaring i bransjen, og derfor vet vi at metodene våre holder vann.STROBEL startet i 1993, og siden da har vi tilbudt kundene våre noen av de beste hotellene og resortene i verden. Vi er blant annet spesialister på eksotiske reiser til Karibia, cruise og havfiskereiser.

Uansett om du ønsker en kortere eller lengre reise, kan du alltid være sikker på at vi vil gi deg den best mulige rådgivningen i forbindelse med planlegging og gjennomføring av reisen.


RUBY TRAVEL holder til i Århus, men har gjester fra hele Norden. Med 40 år på baken er vi spesialister på ferier utenfor turismens hovedområder.

Vi har reiser hele året; ski, fotturer, sykling, charterfly, campingferie m.m., og vi har dessuten et bredt utvalg av spesialreiser. Spesielt for Ruby Rejser er våre fellesreiser, hvor vi driver flere hoteller, og hvor gjestene er en aktiv del av å få stedet til å fungere, både sosialt og praktisk.

 
RUBY CYCLING arrangerer sykkelferier i hele Europa for sykkelentusiaster fra hele verden. Mange års erfaring har hjulpet dem med å sette sammen rutene som byr på noen av de vakreste områdene i Europa, og skulle kundene deres ha spesielle ønsker for turen, er de behjelpelige med å tilrettelegge alternative ruter. De har turer som passer for alle og enhver.

Turene inkluderer hotelllovernatting på utvalgte hoteller, og de sørger også for bagasjetransport underveis, slik at det bare er å sette seg på sykkelen og legge i vei.TRAVELNORTH er et reisebyrå som spesialiserer seg på reiser med skip – og de er især spesialister på Hurtigruten langs norskekysten og explorer-reiser, samt Tallink Silja Line.

Travelnorth er dansk agent for flere av Skandinavias største og mest populære rederier. På den måten kan de være behjelpelige med alle behov og former for fergetransport i det meste av Norden. Ut over transport er det selvfølgelig også nærliggende å benytte de mange skipene deres på spennende cruise og utflukter, eller bruke disse som utgangspunkt for en avslappende ferie, en romantisk helgetur, spennende ekspedisjoner og utflukter med Hurtigruten.

I tillegg til seilturer i Norden er de også spesialister på cruisereiser i resten av verden.