Send reiseforespørsel
X
Ohoi! Skal din neste reise være et seileventyr?
Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 

Bodrum, Turgutreis

Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Turgutreis By - Tyrkia

Turgutreis ligger på kysten av Tyrkia der Middelhavet møter Egeerhavet - og er den nest største byen på halvøya - og et populært feriemål for besøkende fra hele Europa.
Les mer

Fiskerlandsbyen Gumusluk - Tyrkia

En typisk tyrkisk fiskerlandsby, kjent for sine formidable fiskerestauranter.
Les mer

Amazon Creek - Tyrkia

Ta en reise gjennom de vakre og bortgjemte Seven Islands, før du setter kursen mot Amazon Creek, der du kan slippe anker for natten.
Les mer

Cokertme - Bukten - Tyrkia

Besøkende sjømenn samles for å nyte den vennlige atmosfæren i den lille bosetningen i buktens bunn. Ved foten av defuru-dekket bakker, er dette stedet å nyte god mat, og ikke minst, vaske den ned med en flaske av den lokale rødvinen - og husk levende musikk på Hassans.
Les mer

Bodrum By - Tyrkia

Nyt en kveld/natt i Bodrum, med eksklusive restauranter, butikker og eksotiske basarer - og berømte nattklubber, hvis du liker det :)
Les mer

Gundogan-Bukten og byen Gundogan - Tyrkia

Den perfekte bukt for en forfriskende svømmetur og snorkel-utflukt - eller du kan velge å utforske de fascinerende grotter med stalagmitter som er nær.
Les mer

Ankerplassen Akbuk - Tyrkia

Akbuk Burun er en kort halvøy som stikker ut fra den tyrkiske kysten. Den ligger øst for landsbyen og badestedet Ören - ankerplassem Akbuk er utrolig naturskjøn og omgitt av vakre furukledde bakker.
Les mer

Kargilibuk - Tyrkia

Den idylliske furudekket bukt Kargilibuk er et vakkert stopp når du seiler langs Gokova Gulf-kysten.
Les mer

Bukten Kazikli (Paradise Bay) - Tyrkia

Det krystallklare vannet inkludere alle tenkelige nyanser av blått, og er hjem til et stort utvalg av arter av fisk og andre sjødyr - Paradise Bay har blitt sammenlignet med en stor tank, og er et paradis for snorklere. Bukta er nesten perfekt som en idyllisk stopp - og er en ekte "slip vekk fra alt" forankring.
Les mer

Bukten Degirmen Buku (English Harbour) - Tyrkia

Bakkene på vestsiden av den store bukten med mange spennende hakk, Degirmen Buku, også kjent som English Harbour - fra da den daværende britiske Special Boat Squadron brukt området som base under andre verdenskrig - er dekket av vakker furuskog. I bukta er også duftende ravtræer - der vokser bare noen få steder i Middelhavet.
Les mer

Maya Marina - Tyrkia

På dette luksuriøse tyrkiske feriestedet (som er lett tilgjengelig fra Bodrum), kan du fritt bruke de tilgjengelige fasiliteter - som inkluderer en utendørs kino og to svømmebassenger.
Les mer

Bodrum (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base - havnen ligger vakkert med utsikt rett over til Bodrums berømte slott, som ble bygget fra restene av en av verdens syv underverker, Mausoleet på Halikarnassos.
Les mer

Seilvejr omkring Bodrum og Turgutreis

Måned

°C Max

°C Min

Gns. netbør (mm)

Gns. vanntemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Januar

15

5

216

17

4,5

Februar

15

5

160

16

4,5

Mars

18

7

96

16

4,5

April

21

9

46

17

4,5

Mai

26

13

26

19

4,5

Juni

31

17

11

23

5

Juli

34

20

4

24

5

August

34

20

5

25

5

September

31

17

24

25

4,5

Oktober

26

13

80

23

4

November

20

9

139

20

3,5

Desember

16

6

233

18

4

 

Loading...