Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Porto Cervo - Italia

På Nord-Sardinia, ved siden av den glitrende Tyrrenhavet, vil du finne den verdensberømte og vakre Porto Cervo - en av de fineste havnene i Italia, hvor du kan nyte en førsteklasses marina, fine restauranter og eksklusive nattklubber.
Les mer

Porto Rotondo - Italia

Porto Redondo har sin egen fine blanding av det maritime og det mer luksuriøse - og en mer intim atmosfære. Noen av de beste kunstnere i Italia har bidratt til å utforme de mest kjente bygninger.
Les mer

Øya Caprera - Italia

Caprera er en del av den berømte skjærgården Maddalena - hvis høyder stige over den dype blå havet, og har en karakteristisk rødlig skjær på grunn av den rosa granitt som utgjør mye av landet i denne delen av Sardinia.
Les mer

Garibaldi Museet (Caprera) - Italia

Øya Caprera var en gang hjemmet til den italienske patrioten Giuseppe Garibaldi, som i det 19. århundre kjempet for et forent og uavhengig Italia. Etter mange års kamp, bar hans arbeid frukt i 1870 da den daværende uavhengige kirke stat, ble en del av et samlet Italia.
Les mer

Maddalena Øy - Italia

Når du seiler ved Maddalena Island, seiler du til et farvann av en perfekt verden av utrolig skjønnhet. Over alle ses vakre øyer, steinete og røffe i utseende - og dine hvite seil i kontrast til det blå havet.
Les mer

Byen Cannigione (Sardinia) - Italia

Golfen er formet som en fjord og tilbyr en lignende skjønnhet – klippefulle bakker vender ut mot begge sider og skaper en vill og naturskjønn bakgrunn for det glitrende blå Tyrrenhavet. På golfens vestside finner du Cannigione, en liten og rolig resortby, med en avslappet stemning; men ulik hva du kommer til å støte på hvis du seiler lengre sørover langs Smaragdkysten, og spesielt ved travle Porto Redondo og Porto Cervo. Det er helt sikkert en av grunnene til at så mange besøker Cannigione.  Liggemuligheter Mooringbøyer er ikke tilgjengelige. Det er mange fine ankerplasser nær Cannigione. Highlights Cannigione er cirka en times kjøring fra Olbia, et av de største samfunn i det nordlige Sardinia, og byen ligger også nærme Smaragdkysten og Gallura-fjellene. Langs havnefront i byen finner du flere interessante butikker og fremragende restauranter. Her er det også en flott strand innenfor gåavstand hvor du kan ta en forfriskende svømmetur eller bare slappe av og beundre omgivelsene. Hvis du seiler båten din til enden av golfen, kommer du til lagunelignende omgivelser, omringet av frodige grønne enger, og med en sjarmerende landsby liggende på kysten. Du kan også leie en bil og dra på tur til den nærliggende arkeologiske attraksjonen Arzachena, en bergtagende måte å lære om det nordlige Sardinia og områdets historie på. Fasiliteter Alle fasiliteter for lystbåter er tilgjengelige.
Les mer

Maddalena Nasjonalpark og Marinreservat - Italia

31-kvadrat-kilometer store Maddalena er den største øya i nasjonalparken med samme navn - som kan skryte av mer enn 700 arter av planter, mange finns bare her. Sjeldnere artene omfatter den rask liten øgle, gekko emidattilo, og den greske lannskilpadde.
Les mer

Cannigione (Moorings)

Moorings base - Start seilferie i og rundt Sardinia fra Moorings base i Cannigione. Herfra kan du utforske Arcipelago di La Maddalena nasjonalpark.
Les mer

Portisco, Sardinien (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base - på Sardinias nordkyst har Kiriacoulis base i den idylliske middelhavsby Portisco.
Les mer

Cannigione (Sunsail)

Sunsail base - utforske det mediterranske paradis og Tyrrenhavet fra Sunsails base på den nordøstlige kysten av Sardinia.
Les mer

Olbia (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - I byen Olbia på Sardinia Dream Yacht Charters base.
Les mer

Cannigione (Sailing Sicily)

Sailing Sicily - Cannigione
Les mer

Sardinien (NSS Charter)

NSS Charter base - Med beliggenhet i hjertet av Costa Smeralda nordøst på Sardinia. Et godt utgangspunkt for seilas i øygruppen Arkipelag La Maddalena samt det sørlige Korsika.
Les mer

Marina di Olbia (Aladar Sail)

Marina di Olbia (Aladar Sail)
Les mer

Cannigione (Aladar Sail)

Aladar Sails base i Cannigione
Les mer

Marina di Portisco (Yachting in Sardinia)

Yachting in Sardinia base i Marina di Portisco.
Les mer

Olbia (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base i Olbia
Les mer

Sardinien, Marina dell‘Isola (Pitter Yachtcharter)

Pitter Yachtcharters base på Sardinien vid Marina dell‘Isola
Les mer

Seilvejr ved Sardinia

 

Måned

°C Max

°C Min

Gns. nedbør (mm)

Gns. vanntemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Januar

13

7

64

14

4

Februar

14

7

69

14

4,5

Mars

15

8

51

14

5,5

April

17

10

46

14

5

Mai

21

13

25

17

4,5

Juni

25

16

13

20

4,5

Juli

28

19

5

23

5

August

28

20

13

25

4,5

September

25

17

38

23

4

Oktober

21

14

76

20

3,5

November

17

10

104

18

3,5

Desember

14

8

89

15

4,5