Seilferie i Australia - Lei seilbåt eller katamaran og opplev paradis-øyer og Great Barrier Reef

Australia er det sjette største landet i verden – men har samtidig den laveste befolkningstettheten. Det flotte klimaet gjør det til en populær feriedestinasjon året rundt – om vinteren kan en ferie “down-under” for eksempel både inkludere skiløp i de sørlige statene og en seilferie i det varme vannet ved Whitsundays-øyene, nær Queenslands berømte Great Barrier Reef. Landskapet er fylt med like så mange kontraster som været – tropiske regnskoger, fjellkjeder og enorme ørkener, samt over sju tusen uberørte strender – noe som skaper endeløse muligheter for aktiviteter både til vanns og lands. De spektakulære kulissene er hjem for et vell av dyre- og plantearter – og man kan rolig kalle Australia for et perfekt valg for naturelskere.

Seilforholdene og navigasjonen er enkel – og det gjør seilas i Australia og Whitsundays-øyene til et godt valg for familier. Livet under overflaten er ekstraordinært, noe som med garanti kan bekreftes av alle som har vært så heldige å dykke eller snorkle her.

En seilferie i Australia er en ideell måte å oppleve alle de varierte gledene i Whitsundays seilområdet som byr på alt fra bergtagende naturlige landskaper til luksuriøse feriesteder og bortgjemte ankerplasser, samt ikke minst den suverene maten, de kosmopolitiske shoppingmulighetene og den avslappede australske mentaliteten.

Whitsundays

Whitsundays

Båtutleie ved Whitsundays-øyene - leie av seilbåt eller katamaran i Australia Beliggende utenfor Queenslands kyst er Whitsundays-øyene utvilsomt et av de mest henrivende og vakreste stedene på kloden. Omringet av Great Barrier Reefs glitrende vann, byr området på spektakulært liv under overflaten – og du vil støte på luksuriøse feriesteder og bortgjemte ankerplasser når du seiler gjennom dette storslåtte seilområdet. En destinasjon alle seilere bør prøve én gang i livet. Prisvinnende strender Inngangsvei til Great Barrier Reef Uovertruffent maritimt liv - perfekt snorkling/dykking Luksuriøse feriesteder Whitsundays, som av mange betraktes som et av verdens beste seilområder, består av 74 øyer og småøyer - og beskyttes av det omkringliggende Great Barrier Reef og Korallhavets asurblå vann.Seilferier i området begynner på Hamilton Island – et ideelt sted å begynne det australske eventyret på vannet på, det er også mulighet for å utforske den spennende øyen. Utover de gylne sandstrendene som man nesten forventer i denne delen av verden, er Whitsundays omkranset av vakre rev som vil være en stor opplevelse for snorklere og dykkerentusiaster. Tropiske fisker og skilpadder er overalt, mens pukkelhvaler og delfiner også ses ofte – bare noen av de vidundere du kan være heldig å oppleve her. Seilas ved Whitsundays En seilferie i Whitsundays byr på lett og avslappet utforskning av de vakre øyene – i ditt eget tempo. Med enkel navigasjon, stille havforhold og et vell av bortgjemte ankerplasser, krever en seilferie i Australia bare begrenset seilerfaring.Tidevannsforskjellen kan være opptil fire meter og strømmen kan bevege seg med opptil tre knop. Det er sporadiske byger januar til mars. Vindhastigheten beveger seg på mellom 10-25 knop, og temperaturene ligger på mellom 23°C og 30°C. Utleiebåtene i området er utstyrt i forhold til de høyeste spesifikasjoner – så det eneste du har å gjøre, er å slappe av og nyte din seilferie med familie og venner. Høydepunkter Betraktet som et av verdens vakreste seilområder, tilbyr Whitsundays-øyene en blanding av bergtagende naturlige landskaper, spektakulært maritimt liv, luksuriøse feriesteder og et nærmest ubegrenset utvalg av bortgjemte ankerplasser, samt perfekte seilforhold – alt sammen venter på å bli oppdaget på din australske seilferie. Nyt dessuten den enkle navigasjonen og la de varme vindene føre deg gjennom dette prektige seilområdet.
Les mer

Sunsail 44i Premier - 4 cab - Sunsail

Sunsail 44i Premier - 4 cab - Sunsail

Les mer

Sunsail 41 Premier - 3 cab - Sunsail

Sunsail 41 Premier - 3 cab - Sunsail

Les mer

Sunsail 44i Premier - 3 cab - Sunsail

Sunsail 44i Premier - 3 cab - Sunsail

Les mer

 

 

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Velg din destinasjon