Cookies

Australia

Australia

Seilferie i Australia - Lei seilbåt eller katamaran og opplev paradis-øyer og Great Barrier Reef

Australia er det sjette største landet i verden – men har samtidig den laveste befolkningstettheten. Det flotte klimaet gjør det til en populær feriedestinasjon året rundt – om vinteren kan en ferie “down-under” for eksempel både inkludere skiløp i de sørlige statene og en seilferie i det varme vannet ved Whitsundays-øyene, nær Queenslands berømte Great Barrier Reef. Landskapet er fylt med like så mange kontraster som været – tropiske regnskoger, fjellkjeder og enorme ørkener, samt over sju tusen uberørte strender – noe som skaper endeløse muligheter for aktiviteter både til vanns og lands. De spektakulære kulissene er hjem for et vell av dyre- og plantearter – og man kan rolig kalle Australia for et perfekt valg for naturelskere.

Seilforholdene og navigasjonen er enkel – og det gjør seilas i Australia og Whitsundays-øyene til et godt valg for familier. Livet under overflaten er ekstraordinært, noe som med garanti kan bekreftes av alle som har vært så heldige å dykke eller snorkle her.

En seilferie i Australia er en ideell måte å oppleve alle de varierte gledene i Whitsundays seilområdet, som byr på alt fra bergtagende naturlige landskaper til luksuriøse feriesteder og bortgjemte ankerplasser, samt ikke minst den suverene maten, de kosmopolitiske shoppingmulighetene og den avslappede australske mentaliteten.

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskjellige og spennende destinasjoner over hele verden kan Sunsail og Seatravel innfri ønsker og behov for en uforglemmelig seilferie.
Les mer

Loading...