Ny eksotisk destinasjon for seilferie - Brasil - en seilers paradis!

Opplev Costa Verde i Brasil om bord fra din båt. Costa Verde betyr ”Den Grønne Kyst” og er et meget passende navn til en av verdens vakreste kyststrekninger. Fargen grønn er den mest fremtredende farge på denne strekning, og fra dekket på seilbåten kan man se hvordan sukkerrørsmarker breer seg ut i skråningene sammen med idylliske, maleriske landskaper. Utenfor  kysten ligger det små øyer i det jadegrønne hav, som alle har en dyp grønn farge pga. jungel, som dekker øyene.

Seilas mellom de 365 øyer – en eventyr verden

Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbake til den portugisiske kolonitiden. Utenfor byens kyst ligger det omkring 365 øyer, som har mer enn 2000 paradis strender, som er ideelle å seile til. Noen av øyene er private og tilhører den rike del av Brasils samfunns elite. Det er dog stadig flotte muligheter for å dra på oppdagelses tur på de mange øyer, som tilbyr mange aktiviteter. Alle øyer vil gi deg uforglemmelige opplevelser; dykking, snorkling og hiking er kun et utplukk av, hva du kan ta deg til på øyene. Samtidig er øyene et riktig godt utgangspunkt for vannsport, fiske og seilas i mellom øyene. Kort sagt – du vil ikke komme til at kjede deg her i den forførende brasilianske skjærgård.  

Høydepunkter på en seilferie i Brasil

  • Opplevelsesrik seilas mellom 365 øyer
  • Flere hvite ”Bounty” strender enn du kan forestille deg
  • Ilha Grande – opplev den brasilianske stemning
  • Paraty – historisk by fra kolonitiden midt inni jungelen

Basen ligger i Marina Verolme og tilhører Dream Yacht Charter - det er tett på byen Angra dos Reis, hvor personalet hos Dream Yacht Charter står klar til å hjelpe deg.

Les om Dream Yacht Charter her.

Har du noen spørsmål eller vil du vite mer om en fantastisk seilferie i Brasil, så kontakt oss her.