Cookies

Tonga

Tonga

Lei seilbåt eller katamaran ved Tonga - Stillehavs-paradiset venter ...

Tongas fantastiske øyer har lenge tiltrukket seg eventyrlystne seilere som vil oppleve skjønnheten, den bortgjemte delen og de enestående korallrevene som tilbyr snorkling og dykking i absolutt verdensklasse. Farvannet er beskyttet mot dønninger, passasjene er korte og en bortgjemt ankerplass er aldri langt borte – noe som er med på å gjøre en seilferie ved Tonga ideell for hele familien. Nyt et tradisjonelt tongansk festmåltid med mer enn 20 delikate retter, etterfulgt av en tongansk dans i det blafrende fakkellyset – alt sammen er måter å oppleve den rike, polynesiske kulturen på Tonga. Avslappet og sjarmerende – Tonga er uten tvil et ekte tropisk paradis.

Klikk videre i undermenyen og les mer om seilferie ved Tonga.

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskjellige og spennende destinasjoner over hele verden kan Sunsail og Seatravel innfri ønsker og behov for en uforglemmelig seilferie.
Les mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings sin båtutleie kan du dra på en seilferie med dine nærmeste og vennene fra mer enn 25 baser i Karibia, Middelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nord-Amerika og Stillehavet.
Les mer

Loading...