Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Øya Caprera - Italia

Caprera er en del av den berømte skjærgården Maddalena - hvis høyder stige over den dype blå havet, og har en karakteristisk rødlig skjær på grunn av den rosa granitt som utgjør mye av landet i denne delen av Sardinia.
Les mer

Maddalena Øy - Italia

Når du seiler ved Maddalena Island, seiler du til et farvann av en perfekt verden av utrolig skjønnhet. Over alle ses vakre øyer, steinete og røffe i utseende - og dine hvite seil i kontrast til det blå havet.
Les mer

Ajaccio - Korsika

Ajaccio er hovedstaden på Korsika og en flott by med masse severdigheter. Den er bl.a. Napoleons fødeby, hvilket mest sannsynlig er en av grunnene til at han befalte at byen skulle være Ajaccios hovedstad. Det er en hyggelig by med snevre gater og sjarmerende restauranter. Napoleons barndomshjem er blitt et museum slik at det er mulig å se hvordan han bodde da han levde. Sør for Ajaccio ligger en mindre by Porticcio, som også er verdt et besøk. Her finner du vakker natur og skjønne strender. Havnen i Ajaccio er travel siden cruiseskip ofte legg til kai i sommermånedene. Det skaper mye liv i byes gater og smug. Liggepladser Det er et område på 160 plasse, som er til seilbåter og er beregnet til turister. Det er tilgang til friskt vann og strøm, samt en blokk med toaletter og bad.
Les mer

Porto Vecchio - Korsika

Porto Vecchio er den mest besøgte by på Korsika og det forstår man godt, når man har været der. Mange vil mene,at det er det smukkeste område på Korsica - Porto Vecchio tilbyder et unikt mix af idylliske strande langs Korsikas sydkyst, hvor bjergene danner en imponerende baggrund.  De smukke strande, som ligger rundt om og ved Porto Vecchio er verdenberømte for deres skønhed. Her kan nævnes strandene Palombaggia, Folacca og Santa Guilia - kridhvidt sand og glitrende turkisblåt hav, omgivet af bjergene i baggrunden skaber nogle fantastiske kontraster. Byen går også under navnet Korsikas St. Tropez. I den gamle del af byen finder du livlige cafeer, barer, restauranter og en masse butikker.  Liggepladser Porto Vecchio har en veludstyret marina, hvor 140 pladser er beregnet til besøgende. Der er tilgang til vand og elektricitet, samt toilet og bad.  Forslag til aktiviteter Der er nem og let tilgang til bjergene fra byen, regionen hedder Alta Rocca, hvor du kan opleve vandfald, floder og skove. Der er mange muligheder for vandreture, klatring, hesteridning og mountain biking.
Les mer

Ajaccio (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - I Napoleons fødeby Ajaccio er en av de Dream Yacht Charters baser i Korsika. Det er et godt utgangspunkt for å seile til Sanguinaires-øyene, som ligger rett ved siden av Ponte de la Parata.
Les mer

Propiano (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - i den autentiske korsikanske byen Propriano er noen av Europas vakreste strender.
Les mer

Solenzara (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base - på Korsikas østkyst ligger denne basen godt beskyttet omgitt av hvite sandstrender og vakre laguner.
Les mer

Propriano (Kiriacoulis)

Kiriacoulis base - basen finns i Proprianos havn.
Les mer

Sejlervejret på Korsika

Der er mulighed for at opleve sol og sommer i flere måneder på Korsika fra maj til begyndelsen af oktober - ideelt til sejlerferie. I løbet af sommermånederne regner det også meget lidt. Sommervindene omkring Korsika kan være stærke vestenvinde, som kommer af Mistralen, der er en kraftig kold vind. Disse vindstød opleves særligt omkring den nordlige del af Korsika og mellem Korsika og Sardinien i Bonifacio strædet. Disse vindstød kan være op til 14 m/sek og nogle gange 21 m/sek. Om eftermiddagen på vestkysten vil man opleve livlige havbriser. Det anbefales ikke at sejle rundt om Korsika om vinteren, da Mistral vindene kan gøre det til en ubehagelig oplevelse.  

Højsæson for sejlerferie ved Korsika, især for franskmænd og italienere er fra midt juli til sidst i august. Der er en del trafik mellem Korsika og Sardinien i denne periode, så hvis du har mulighed for at sejle uden for denne periode vil du opleve en mere afslappet sejlads.

Måned

°C Max

°C Min

Gns. nedbør (mm)

Gns. vandtemp. (°C)

Januar

12

5

75

14

Februar

13

5

74

14

Marts

14

6

63

14

April

16

8

54

14

Maj

20

11

41

17

Juni

23

14

22

20

Juli

27

17

12

23

August

27

17

22

24

September

24

15

46

23

Oktober

21

12

88

20

November

17

8

99

18

December

13

5

81

15