Cookies

Lei Seilbåt

Lei Seilbåt

Seatravel tilbyr båtutleie over hele verden - og kan skreddersy en seilferie med seilbåt, fly og hotel, så den passer perfekt til dine ønsker. Vi garanterer alltid billigste pris på våre båter.

Hvis du vil seile i Hellas, Kroatia eller mer eksotiske destinasjoner som Karibien, Stillehavet og Thailand, kan vi finne den perfekte seilbåten til din ferie.

Å leie en seilbåt og ta på seilferie er ikke kun for folk som kan seile selv - vi tilbyr også leie av skipper, som utover å seile båten også er lokalkjent.

Seatravel er skandinavisk agent for The Moorings, Sunsail, Kavas, Dream Yacht Charter, Kiriacoulis, Navigare Yachting og KP Winter.

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskjellige og spennende destinasjoner over hele verden kan Sunsail og Seatravel innfri ønsker og behov for en uforglemmelig seilferie.
Les mer
Kiriacoulis

Kiriacoulis

Kiriacoulis sin flåte blir hvert år forbedret og fornyet og består av båter fra 32 til 55 fot, med 2 til 6 kahytter og typene Bavaria, Beneteau og Jeanneau.
Les mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings sin båtutleie kan du dra på en seilferie med dine nærmeste og vennene fra mer enn 25 baser i Karibia, Middelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nord-Amerika og Stillehavet.
Les mer
Kavas

Kavas

Kavas er et gresk yacht-selskap med over 25-års erfaring og har en flåte på mer enn 45 seilbåter og katamaraner i størrelser fra 30 til 61 fot.
Les mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startet i 2001 og har i dag over 33 destinasjoner og en flåte på over 450 båter som kan seiles i Karibia, Middelhavet, Asia, Stillehavet, Indiska Oceanen, Bahamas og Nord-Amerika.
Les mer
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd ble etablert i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåte i Hellas, Kroatia, Tyrkia og Sverige. Flåten består av Beneteau-, Bavaria-, Jeanneau- og Lagoon-båter med 2 til 6 lugarer og av forskjellige størrelser og modeller.
Les mer
NCP

NCP

NCP Charter har båtutleie fra Mandalina Marina ved Sibenik i Kroatia. De har 60 seilbåter å velge mellom og mer enn 18-års erfaring med utleie av båter.
Les mer
Navigare Yachting Doo

Navigare Yachting Doo

Navigare Yachting d.o.o. er den kroatiske grenen av den svenske Navigare Yachting, som ble etablert i 1995.
Les mer

Loading...