Båtferie i Nieuwport og Gent

Du vil bli forbauset over nettet av vannveier som finnes inne i landet og man blir med det samme fascinert av landets kosmopolitiske sjarm, elegante slott, vakre broer og massevis av kaféer langs kanalene.

Overalt blir man mottatt vennlig og hjertelig - rolige landskap og gamle byer er forbundet perfekt av de vakre, flamske vannveiene som snor seg gjennom det lille landets historiske landskap. Fra markeder og museer til monumenter, mesterverk og minnesmerker - du vil alltid finne noe å oppleve og gjøre. En båtferie kan f.eks. ta deg med dypt inn i fortiden - fascinerende museer viser landets arkeologi og kunst. Ypres og Diksmuide avspeiler Belgias blodige historie fra 1. verdenskrig, men man finner roen på vannveiene uansett landets til tider barske fortid. Hornmusikken samles enda under minnesmerket Menin-porten i Ypres og spiller "The Last Post" til ære for de falne soldatene i 1. verdenskrig - det har vært en tradisjon siden 1928. Etter å ha shoppet i de elegante butikkene i Gent og kanskje utforsket slottet i byen, fortsetter du ut i det naturskjønne, belgiske landskapet. Det kan virke som om hver by lokker deg til å stoppe for å gå på oppdagelsesreise.

 

 

Seiltips til din kanalbåtferie

Flanderns nasjonaldag er 11.07 og den belgiske nasjonaldagen er 21.07 (disse datoene er slusenes åpningstider på søndager).

NB! Ta med mobiltelefon siden det er nødvendig å ringe til noen av broene og slusene for å få dem åpnet. Broer og sluser mellom Nieuwpoort og Brygge er stengt søndagen før 1. mai og etter 30. september.

Nieuwpoort (Le Boat)

Le Boat Base - Nieuwpoort er en fiskehavn og en yachtklubb. Her er et stort marked med fisk og skalldyr fra havet.
Les mer
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64