Send reiseforespørsel
X
Skal ditt neste reiseeventyr være en ferie på en av Europas elver? Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 

Italia

Les mer om fordelene med Seatravel

Kanalferie i Italia - Venezia og Friule-regionen og Po-deltaet

De forskjellige seilområdene i området rundt Venezia er som 2 forskjellige søstre med hver sin sjarm og personlighet.

Venezia er søsteren som alltid har det travelt og er full av aktivitet døgnet rundt - mens Friule-regionen og Po-deltaet er den roligere søsteren som venter på å by deg velkommen til en avslappende seilas til øyer, kanaler og spennende byer som du kan utforske i ditt eget tempo.

Lei kanalbåt og seil fra LeBoats base Casale og opplev romantiske Venezia - et feriemål i verdensklasse og Europas mest berømte kanalby - er bygget på 118 småøyer og den maleriske lagunen innbyr til en båtferie. Man kan neppe forestille seg noe mer romantisk enn å komme seilende fra lagunen med kurs mod Venezia og fra dekket på båten få en imponerende utsikt over Dogepalasset og Sukkenes bro, havnefront med historiske bygninger og de berømte gondolene. Seil til Murano og besøk de verdensberømte glasskunstnerne i deres glasspusterier, på Burano fremstilles de fineste kniplinger, eller besøk Torcello med den imponerende basilica. Feriestedene langs Lidoen er for de badeaktive, så foretrekker du mer ro og stillhet, er seilturen på elvene Sile og Brenta mod Padova ganske idyllisk.

Lei kanalbåt og seil fra LeBoats base i Precenicco og opplev Friule-regionen - Precenicco nord for Venezia er stedet der man kan slappe av og nyte livet med seilas på kanaler til øyer med hyggelige byer og spennende museer og de kjente badestedene som Lido di Jesolo. Her kan du også spille golf på den populære banen i Grado.

Fra Locaboats base Chioggia sør for Venezia kan man oppleve Po-deltaet og Venezias lagune - blant annet den berømte byen Cornacchio.

 Lokale attraksjoner på din kanalbåtferie i Italia

  • Dogepalasset og Markusplassen i Venezia
  • Venezias renessansekunst og kultur
  • Muranos glassmuseum og glasspusterør
  • Buranos kniplinger og maleriske kanaler og hus
  • Fine sandstrender ved Jesolo og Lidoen
  • Unikt fugleliv i nasjonalparken i Po-Deltaet
  • Fiskemarkedet i Chioggia
  • Imponerende villaer langs Brentts-floden
  • Utallige restauranter - Venezia har sin helt egne gastronomi

Gode råd til seilasen på kanalferie

Det kan seiles tur-retur fra våre båtbaser i Casale sur Sile og i Precenicco eller en vei mellom basene - fra Chioggai kan det kun seiles retur til samme base.
For LeBoat- og Locaboat-kunder er det private fortøyningssteder flere plasser i den venetianske Lagunen. Betaling er obligatorisk sammen med bestilling av båten. Antall offentlige havneplasser og private marinaer er svært begrensede - og kan være veldig dyre.

Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664