Canal du Midi - den klassiske Midi-tur i Sør-Frankrike

På Canal du Midi har vi flere båtbaser, der du kan starte din kanalbåtferie. Canal du Midi går gjennom sjarmerende franske landsbygda med vingårder, ksoelige byer og forbi lange rekker av platantrær. Du kan velge å seile hele strekningen av Canal du Midi, eller ta noen mindre ruter. Utforsk imponerende middelalderske bymurer ved Carcassonne, smak matretten Cassoulet, opprinnelig fra byen Castelnaudary og nyt besøk på vingårder Domaine Gayda og Château de Paraza.

En kanalbåtferie på Canal du Midi er full av opplevelser - se hvor mange ved å klikke her.

kanalferie

Aquitaine - Gourmet tur gjennom regionen, som har alt

Aquitaine ligger også i Sør-Frankrike, og er en region, som tilbyr en fargerik palett av forskjellige gourmet og delikatesser opplevelser til glede for din appetitt! Seil gjennom nydelig natur med mange vingårder i bakkene og frukthager av plommer. Besøk den vakre byen Buzet, hvor vinen Buzet produseres - besøk vingårder, som ligger i nærheten, og prøve ett eller to glass smakfull vin. Agen ligger også ved kanalen Garonne, som er en by med en rik middelalderhistorie - her kan du oppleve typiske bindingsverkshus, Jacobin kirker og merke den historiske atmosfæren, som byen utstråler. Hvis du starter kanalbåtferie mer sør på kanalen, besøk byene Moissac og Montauban, som tilbyr utmerkede restauranter og imponerende klostre.

En kanalbåtferie i delikatesse riket av Aquitaine er en sann glede for dine smakssanser - les mer om Aquitaine og severdigheter i områder ved å klikke her.

aquitaine

Bourgogne - Kjent for sine rolige landskap, vakre vassdrag og imponerende slott

En kanalbåtferie i Bourgogne: Nivernais og Loire er en vakker tur gjennom idylliske vingårder og landskap og atmosfæriske byer med spennende historie. Det er flere kanalbåtturer i Bourgogne, som tar deg forbi vinmarker med mulighet for smaksprøver. En tur som kan anbefales er enten en tur / retur fra basen Migennes eller en enveis fra Migennes til Tannay (eller vice versa). Det er en tur på 100km med 50 sluser og tar ca. 28 timer. Du kommer gjennom Chablis vin regionen, hvor den spennende byen Auxerre ligger. På ruten ligger flere små koselige byer som Chatel-Censoir, som har gode restauranter og en kirke fra 1500-tallet. Besøk også Vincelles-Vincelottes, som tilbyr flere viner fra området, som kan nytes sammen med en god fransk måltid på en av de lokale restaurantene.

Den vinrike region Bourgogne oppleves best på en kanalbåtferie - les mer om Bourgogne, Nivernais og Loire ved å klikke her.

kanalferie

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om et av områdene eller kanalbåter, kan du kontakte oss på telefon 21 93 06 64 eller send oss en e-post på info@seatravel.dk.

Du kan også sende en forespørsel ved å klikke her.