Send reiseforespørsel
X
Ohoi! Skal din neste reise være et seileventyr?
Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 

Thailand

Les mer om fordelene med Seatravel

Seilferie i Thailand - Lei seilbåt i Thailand og opplev paradiset fra vannkanten ...

Svaiende palmer, korallrev, henrivende klippeøyer, et glitrende smaragdgrønt hav og sjarmerende landsbyer på øyene – dette er bare noen av attraksjonene som venter ved en seilferie i Thailand. Phuket, Koh Samui og Koh Chang er ideelle utgangspunkter for et seileventyr i en eksotisk verden, langt fra hverdagens stress og jag.

  • Avslappet seilas – året rundt
  • Vennlig befolkning
  • Fremragende thailandsk mat
  • Eksotiske Phi Phi Islands
  • Hvite sandstrender
  • Enestående snorkling og dykking

Beliggende i hjertet av Sørøst-Asia, er Thailand velsignet med en uovertruffen tropisk skjønnhet. Landet byr på fire særskilte seilområder – der farvannene ved den sørlige halvøyen er mest interessante for seilere. Seilområdene utenfor østkysten av Phuket er blant de fineste i verden.
Kneisende fjelltopper av kalkstein stikker opp fra det klare smaragdfargede og beskyttede vannet ved f.eks. Phuket og Koh Chang.  Marineparkene ved

Similan- og Surin-øyene er blant de beste områdene i verden for snorkling/dykking. En seilferie i Thailand tilbyr et vell av naturskjønne og bortgjemte ankerplasser - uberørte med hvite sandstrender, og ville ubebodde øyer, med livlig natteliv og moderne feriesteder. Den imøtekommende og gjestfrie thailandske befolkningen gjør sitt for at din seilferie til Thailand blir helt spesiell – det er ikke uten grunn at Thailand kalles ”Smilets land”.

Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664