Moorings

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Med Seatravel og The Moorings sin båtutleie kan du dra på en seilferie med dine nærmeste og vennene fra mer enn 25 baser i Karibia, Middelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nord-Amerika og Stillehavet. Moorings har båter av typene Beneteau seilbåter og katamaraner med motor og/eller seil og har i mer enn 40 år kunnet tilby disse luksusbåtene til en seilferie.


For å kunne utvikle de best tilpassede båter til en seilferie, jobber Moorings tett sammen med verdenskjente yacht-fabrikker. I flåten er det mange forskjellige størrelser og typer båter med en lengde fra 32 til 54 fot, så vi kan lett finne en båt tilpasset dine ønsker. Dessuten kan vi, sammen med Moorings, tilby den største flåten av katamaraner og seilbåter i verden, som er spesielt designet med komfort og enkel håndtering – alle med luksusfunksjoner.


Med en seilas på en Moorings-båt i Middelhavet og Karibia får du en fantastisk seilferie i idylliske omgivelser. På din seilferie kan du oppleve hyggelige restauranter og barer, flotte snorkling- og dykkersteder, fine sandstrender og en miks av seilmuligheter med passasjer med åpent vann og små øygrupper. I Middelhavet vil du se variert kultur og historiske steder med fremragende seilforhold. Bedre enn noe annet sted. Her finner du både moderne marinaer og små, stille havner og mange forskjellige kystlinjer. En seilas i Indiska Oceanen gir mulighet til å oppleve de eksotiske øyene Maldivene og Seychellene med de flotte, hvite strendene, den vennlige befolkningen og tallrike marineparker og reservater. Dessuten består Seychellene av 115 eksotiske granittøyer og er et helt unikt sted i verden.


I Andamanhavet ved Thailand er det rolige og avslappede seilforhold året rundt, lekker og eksotisk mat, vennlige mennesker og smaragdgrønt hav. I tillegg kan du i Phuket oppleve det verdensberømte nattelivet. I Nord-Amerika kan du seile ved Mexico, Bahamas og Belize, som gir deg en rekke naturskjønne kystlinjer å utforske, hver har sine egne og helt spesielle seilmuligheter. Det er seilruter i beskyttede farvann med korte passasjer mellom stoppene og ruter med lengre passasjer på åpent vann til fjerntliggende kyster. Dessuten får du her muligheten til å se hvaler og å snorkle og dykke ved verdens nest største korallrev. Eller hva med en seilas ved idylliske øyer, sjarmerende byer, svaiende palmer og fredelige laguner i Stillehavet ved New Zealand, Tonga og Tahiti. Her kan du se pukkelhvaler og rev vrimle med fisk og spise lekker mat på fine restauranter.


Før dere overtar båten helt, vil dere bli instruert i båten og dens utstyr av personalet på basen. Dessuten kan du få gode råd om f.eks. de beste restaurantene, strendene og ankerplassene. Skulle du foretrekke å ta ferie med ekstra assistanse, kan du leie en skipper og en hostess/vertinne. Skipperen vil ta deg med til de stedene du ønsker, og en vertinne vil sørge for god mat og kalde drikkevarer til hele mannskapet.


Vi er klare til å hjelpe deg med å finne den båten som passer best til deg, og til å svare på spørsmål om en seilferie med en Moorings-båt.


We have boats all over the world: