Cookies

Skandinavia

Skandinavia

Seiling i Skandinavia er lik ville og vakre strender, gamle historiske kystbyer og fantastiske øyer med en overflod av fascinerende dyrearter - men det er mange andre grunner til å Skandinavia er et utmerket valg for en seilferie for hele familien.

De skandinaviske landene er alle gamle sjøfartsnationer - og seiling er fortsatt mye populært, blant annet derfor kan besøkende seilere nyte de mange moderne marinaer og fasiliteter der er tilgjengelig her. Hvis du er i humør for litt historie eller kultur – er det også alltid mulig. Det er et vell av sjarmerende kystbyer - hvor du kan nyte en kveld på en fin restaurant, og kanskje deretter ta en drink i en koselig bar.

Seiling i Skandinavia vil glede kropp og sjel - og en seilferie er garantert å bli en uforglemmelig opplevelse for alle deltakerne.

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd ble etablert i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåte i Hellas, Kroatia, Tyrkia og Sverige. Flåten består av Beneteau-, Bavaria-, Jeanneau- og Lagoon-båter med 2 til 6 lugarer og av forskjellige størrelser og modeller.
Les mer
Seatravel

Seatravel

Seatravel er danmarks største båtutleiningsfirma - med partner-baser overalt i verden, og sine egne baser i Danmark.  SeaTravel er spesialister på ferie på vannet og veier personlig kontakt høy.
Les mer
MOLA Yachtcharter

MOLA Yachtcharter

MOLA Yacht Charter er et tysk selskap som har en flåte på mer enn 150 seilbåter og motorbåter. Mange av båtene er Bavaria og Hanse båter.
Les mer
Yachtcharter Sweden

Yachtcharter Sweden

Yachtcharter Sweden ble etablert i 1992 og tilbyr deg i dag muligheten for å inkludere å oppleve skjærgården fra den svenske vestkysten , med sine tusenvis av øyer.
Les mer

Loading...