Cookies

Skandinavia

Skandinavia

Seiling i Skandinavia er lik ville og vakre strender, gamle historiske kystbyer og fantastiske øyer med en overflod av fascinerende dyrearter - men det er mange andre grunner til å Skandinavia er et utmerket valg for en seilferie for hele familien.

De skandinaviske landene er alle gamle sjøfartsnationer - og seiling er fortsatt mye populært, blant annet derfor kan besøkende seilere nyte de mange moderne marinaer og fasiliteter der er tilgjengelig her. Hvis du er i humør for litt historie eller kultur – er det også alltid mulig. Det er et vell av sjarmerende kystbyer - hvor du kan nyte en kveld på en fin restaurant, og kanskje deretter ta en drink i en koselig bar.

Seiling i Skandinavia vil glede kropp og sjel - og en seilferie er garantert å bli en uforglemmelig opplevelse for alle deltakerne.

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd ble etablert i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåte i Hellas, Kroatia, Tyrkia og Sverige. Flåten består av Beneteau-, Bavaria-, Jeanneau- og Lagoon-båter med 2 til 6 lugarer og av forskjellige størrelser og modeller.
Les mer
Seatravel

Seatravel

Seatravel er danmarks største båtutleiningsfirma - med partner-baser overalt i verden, og sine egne baser i Danmark.  SeaTravel er spesialister på ferie på vannet og veier personlig kontakt høy.
Les mer
Yachtcharter Sweden

Yachtcharter Sweden

Yachtcharter Sweden ble etablert i 1992 og tilbyr deg i dag muligheten for å inkludere å oppleve skjærgården fra den svenske vestkysten , med sine tusenvis av øyer.
Les mer

Loading...