Cookies

Karibien & Mellom-Amerika

Karibien & Mellom-Amerika

Seilferie i Karibia - Lei seilbåt/katamaran og opplev det karibiske eventyr ...

Seatravel har mange års erfaring med å arrangere seilferier i Karibia - og vi har inngående kjennskap til seilområdene, de beste flyrutene og hotellmulighetene.
Våre mest populære destinasjoner for seilferie i Karibia er bl.a. British Virgin Islands (Tortola), St. Martin, St. Lucia og Grenada.


Å leie seilbåt og ta familie og venner med på seilferie i Karibia er et eventyr man bør prøve minst én gang i livet. Man bør passe på å ikke bli avhengig - siden det er sterkt vanedannende. Temperaturen ligger konstant på rundt 28 grader året rundt og det turkisblå vannet er alltid innbydende - både til å seile, bade og dykke i. Karibia består av en blanding av uavhengige øystater og oversjøiske territorier - I Danmark kjenner vi best de tidligere Danskvestindiske øyer: St. Thomas, St. John og St. Croix, som den danske staten solgte til USA i 1917 for 25 millioner dollar.


Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskjellige og spennende destinasjoner over hele verden kan Sunsail og Seatravel innfri ønsker og behov for en uforglemmelig seilferie.
Les mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings sin båtutleie kan du dra på en seilferie med dine nærmeste og vennene fra mer enn 25 baser i Karibia, Middelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nord-Amerika og Stillehavet.
Les mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startet i 2001 og har i dag over 33 destinasjoner og en flåte på over 450 båter som kan seiles i Karibia, Middelhavet, Asia, Stillehavet, Indiska Oceanen, Bahamas og Nord-Amerika.
Les mer
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd ble etablert i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåte i Hellas, Kroatia, Tyrkia og Sverige. Flåten består av Beneteau-, Bavaria-, Jeanneau- og Lagoon-båter med 2 til 6 lugarer og av forskjellige størrelser og modeller.
Les mer
Alquila Vela
Footloose
Navtours

Navtours

Navtours er spesialisert på seilferier ved noen av de vakreste destinasjonene i verden. De har en stor flåte av seilbåter og katamaraner i Bahamas ut av Nassau og Great Exuma.
Les mer

Loading...