Send reiseforespørsel
X
Ohoi! Skal din neste reise være et seileventyr?
Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Pomestak Øy - Kroatia

Den vestlige halvdelen av Mljet Island ble gjort en nasjonalpark i 1960. Parkens innsjøer og stier er populære blant syklister, turgåere og besøkende som bare vil slappe av i fred i skogen, nyte lukten av eiketrær og frisk, ren luft.
Les mer

Korcula Øy og Korcula By - Kroatia

Seiling i regionen rundt øya Korcula og øyas hovedstad Korcula By, er som å seile inn i et Venezia i miniatyr - eller en veldig liten Dubrovnik. Den ble bygget av venetianerne i det 15. århundre og er full av eksempler på tidligere tiders utsøkte arkitektur.
Les mer

Okuklje-Bukten (Mljet Øy) - Kroatia

På turen rundt de forbløffende vakre dalmatiske øyene - bør den første stopp vere Okuklje Bay, på den østlige enden av Mljet Island, rett øst fra Dubrovnik. Det er to veldig gode ankringsplasser vet Saplunara vik og Podskolj, begge ideelle for dagsstopp på turen. Okuklje Bay er beskyttet mot alle vinder, og har en liten landsby med et par gode restauranter.
Les mer

Sipan Øy - Kroatia

Ta en tur til Elafiti Islands, en undergruppe av de dalmatiske øyene. Bare tre av de 13 øyene er bebodd, og de er alle mye vakre. For hundre år siden regnede de rike familier fra Dubrovnik, Elafiti øygruppen, og spesielt Sipan, som en førsteklasses ferie-destinasjon - og er fortsatt populær blant turister, blant annet for god svømming/snorkling på de fantastiske strendene.
Les mer

Mljet-Nasjonalparken - Kroatia

Uutviklet og med mange viker, bukter og små øyer, har Mljet knapt endret seg i tusenvis av år og er nå noe av et paradis for seilere.
Les mer

Polace Bukten (Mljet Øy) - Kroatia

Benytt muligheten til å ta en stopp ved Polace Bukten, på Mljet Islands vestlige enden. Bukta er naturskjøn og godt beskyttet - og tilbyr både fortøyningsplass til å droppe anker foran et gammelt palass-ruin og mooringsbøjer ved flere pene restauranter. Landgang i Polace Bay, er en flott måte å tilbringe en sen ettermiddag og tidlig kveld.
Les mer

Sunj-Strenden (Elafiti-øyene)

Selv om de er ubebodd og vill, er tre av øyene, Sipan, Lopud og Kolocep, populære turistmål. Lopud er kjent for Sunj Beach, en av de fineste i hele regionen. Fin hvit sand dekker kysten i en pittoresk bukt - og det er ikke vanskelig å forstå at Sunj Beach er en favoritt blant lokale seilere, og en juvel blant Elafiti Islands.
Les mer

Dubrovnik By - Kroatia

Havnen er et imponerende syn fra havet med dens nesten inntakte murer, bygget i år 800 e.Kr., som på imponerende vis reiser seg nesten 25 meter opp i lufta, og visse steder er mer enn 18 meter tykke. En gåtur på muren er en perfekt måte å danne seg et inntrykk av den Gamle Byen – Dubrovniks berømte bysentrum som tar deg 500, 600, eller endda 1200 år tilbake i tiden - og hvor biler ikke er tillatte. Byens viktigste ferdselsåre er hovedgaten Stradun. Stradun er laget av kalkstein og er slitt helt glatt av bruk i flere århundrer. Sidene i gaten er pakket med kafeer og butikker, som ved lov er blitt påbudt å holde skiltningen sin på et minimum, slik at gatens eldgamle stemning ikke ødelegges.   Blant byens mange attraksjoner er Sponza-palasset, Rektors-Palass og Det Franciskanske Klosteret. Liggemuligheter Mooringsbøyer er ikke tilgjengelige. Det er ikke ankermuligheyer i Dubrovniks travle havn. Kaiplass til dinghy er ikke tilgjengelig. Highlights De mange attraksjonene i Dubrovniks Gamle By inkluderer dens berømte murer. Murene omkranser bydelen og reiser seg mer enn 25 meter op i lufta – og må ha vært et ugjennomtrengelig defensivt festningsverk. Du kan gå langs murens topp og kikke ned i labyrinten av smale gater og den forvirrede mengden av billedskjønne hus, butikker og historiske bygninger. Deretter kan du slentre langs hovedgaten Stradun eller begi deg ut i bakgatene før du tar en tur til det Franciskanske Klosteret, det Dominikanske Klosteret, Rektors Palasset eller byens barokke katedral.     Om kvelden svulmer det berømte Gundulic Square med smarte og festglade mennesker, mens det samme torget fungerer som landbruksmarked om morgenen. Dubrovniks Gamle By er en opplevelse i seg selv, og en av de mest unike og tiltalende destinasjonene i Kroatia. Fasiliteter Alle fasiliteter for lystbåter er tilgjengelige ved marinaene.
Les mer

Dubrovnik (Orvas Yachting)

Orvas Yachting base - ligger under 5km fra Dubrovnik i ACI Marinaen, som ligger tæt ved Komolac og Omba-elven og omkring 2 Nm fra innseilingen til Port of Gruž og 25km fra flyplassen i Dubrovnik
Les mer

Dubrovnik (Sunsail)

Sunsail base - ACI Marina Dubrovnik ligger i Komolac i nerheten av Omba Elven ca 2 Nm fra inngangen til havnen Gruz, og bare 6 km fra gamlebyen og ca 25km fra flyplassen i Dubrovnik.
Les mer

Dubrovnik (Euromarine)

Euromarine base - Bare 6 km fra de historiske bymurene og hjertet av Dubrovnik - båterne finns på ACI Marina/Pier E.
Les mer

Dubrovnik (Ultra Sailing)

Ultra Sailing base - Ultra Sailings base ligger under 5km fra Dubrovnik i ACI Marinaen, som ligger tæt ved Komolac og Omba-elven og omkring 2 Nm fra innseilingen til Port of Gruž og 25km fra flyplassen i Dubrovnik
Les mer

Dubrovnik (Navigare)

Navigare base - finns på ACI Marina i Dubrovnik
Les mer

Dubrovnik (Croatia Yachting)

Croatia Yachting base i Dubrovnik.
Les mer

Dubrovnik (Waypoint)

Waypoint base - under 5km fra Dubrovnik ligger Waypoints base i den velbeskyttede ACI Marina
Les mer

Dubrovnik (Astarea)

Astarea base - ACI Marina Dubrovnik
Les mer

Dubrovnik (Dream Yacht Charter)

Dream Yacht Charter base i Dubrovnik
Les mer

Seilvær i sør-Kroatia (Dubrovnik)

 

Måned

°C Max

°C Min

Gns. nedbør (mm)

Gns. vanntemp. (°C)

Gns. vind (m/s)

Januar

7

0

141

14

3

Februar

9

1

128

14

3

Mars

12

3

116

14

3

April

16

7

108

15

2,5

Mai

21

11

84

18

2,5

Juni

25

14

71

21

2,5

Juli

28

16

51

24

2,5

August

28

16

62

25

2,5

September

24

13

93

23

3

Oktober

19

9

129

20

3

November

13

5

175

17

3

Desember

8

1

167

15

3