Kanalbåtferie for hele familien

Om hele familien skal reise på kanalbåtferie, små som store, er det nødvendig med aktiviteter for alle aldre. De fleste seil områder tilbyr litt av alt, så det er lett å bli underholdt, uansett hvor gammel du er. Vi har likevel utvalgt noen destinasjoner, som tilbyr noen morsomme aktiviteter.

Sandstrand, vannsport og moderne Gardian cowboys - båtferie i Camargue

I Camargue i Sør-Frankrike vill du oppleve en sprudlende atmosfære som i løpet av sommeren er vanskelig ikke å forelske seg i. De strendene på kysten er familievennlig, slik at barna kan få lov til å leke med å bygge sandslott og spille strandtennis. I byen Séte også kallt Middelhavet's Venezia, er det vannsport aktiviteter hele sommeren, som de fleste barna vil elske. Kan du forestille deg en cowboy rir ut på prærien i Frankrike? I Camargue er det et syn som kan sees, og vil sikkert bli en hit for barn å se.

Les mer om båtferie i Camargue her.

ZOO og Exploratorium - kanalbåtferie i Nederland

Ved Amsterdam i Holland er det et vell av opplevelser for barn. På en kanalbåtferie i Nederland er det alltid mye å se, spesielt hvis du velger å seile på kanalene i byen, vil det alltid være ting som er morsomt å observere. Byen har en veldig fin dyrehage som huser flere dyr, et planetarium og flotte hager. Har du behov for å eksperimentere en dag, kan du seile forbi Nemo Exploratorium. Det ligger i den gamle havnebassenget kalt Oosterdok og ligger på nesen av et synkende gigantisk skip.

Les mer om båtferie i Nederland her.

Vannsport, naturreservater, fot- og sykkelturer - familieferie i Tyskland

Ved Mecklenburg vil du oppleve et vakkert landskap og en ideell område å seile på. Müritzsee National Park tilbyr morsomme vannaktiviteter for hele familien - windsurfing, kajakk og svømme i det klare elver og innsjøer. Samtidig, er det gode muligheter til å ta på fotturer og sykkelturer i de omkringliggende skog og landsbyer, slik at du kan oppleve den spennende dyreliv og naturlige skjønnhet.

Les mer om båtferie i Tyskland her.

Kanopadling, ridning, fiske og badeferie - båtferie i Portugal

Grande Lago er den største innsjøen i Europa og det er mange morsomme aktiviteter for hele familien. Legg til på en forlatt øy og lek du er Robinson Crusoe for en dag. Seil i kano, når du trenger å røre deg litt. Utforsk området på hesteryggen og kom tett på naturen, ta med fiskestanga og se om dere kan fange en svart bass, karpe og andre fiskearter i sjøen. Med mer enn 300 soldager i året er Grande Lago i Portugal et fantastisk reisemål for en familie ferie.

Les mer om båtferie i Portugal her.

 

Tenker du at en av destinasjonerne kan være en reisemål for din familie?

Så ta gjerne kontakt med oss her.