Moorings motorbåt katamaranene

Moorings har utviklet flere nye modeller av motorbåt katamaranen, så det vil være mulig å finne en modell, som passer de fleste personers ønske om en ferie på vannet. Det er 5 forskjellige modeller fra 3 hytter opp til 6 hytter.

Vi besøkte basen Agana i Kroatia, hvor de kan tilby båtferie på flere modeller helt fra den minste modellen 393 PC opp til den store modellen 514PC.

Motorbåt katamaranens fordeler

Når du er på seilferie, må området du seiler i oppleves, og man håper alltid, at vinden er på samme side, slik at du kan seile litt raskere. Selv om muligheten til å slå på motoren er alltid der.

Motorbåt katamaranen kan seile raskt og er ikke avhengig av vinden. Du kan komme fra A til B, selv om været ikke er som håpet, og du kan raskt komme dit. Den største motor katamaran 514 PC har en toppfart på over 20 knop, hvis det skulle gå fort, men det anbefales at du sette hastigheten til 10-15 knop for optimal utnyttelse av drivstoffet.powercat

Plass om bord i motorbåt katamaranen er stor! Du har en stor cockpit og uteområde, som i alle katamaraner. Men siden det ikke er nødvendig med en mast her, har motorkatamaranen også en flybridge, som gir enda mer plass og fin utsikt! Det er et koselig område, hvor noen av modellene har grill og et lite kjøkken/bar og på alle modeller er en fin sittegruppe, slik at kapteinen kan bli med i samtalen og være sammen med besetningen, mens du er på vei.

Motorbåt katamaranen er enkel å navigere, og du kan enkelt gjøre det 2-3 mann. Når du seiler, tar det ikke lang tid før fortøyningene blir kastet, og du er av. Det samme gjelder når du legger på.

Det ble seilt litt om 'kap' med hverandre, men også med seilbåter, selv om det ikke var helt rettferdig..

powercat

Motorbåt katamaranens ulempe

Når vinden ikke er drivstoff, er det klart, at det vil være en regning etter å ha seilt for motor hele ferien. De nye motorkatamaraner har gjennomgått en stor utvikling, for at forbruket av drivstoff ikke blir en stor regning efter ferien.

Men det er klart at du kommer til å bruke mer penger på drivstoff, når du er på ferie i en motor katamaran.

powercat

Vi seilte rundt noen dager på katamaraner og likte turene. Selv om været ikke var med oss alle dagene, kom vi rundt og seilte til Hvar og Brac. Lugarerne er store og romslige, så det var rikelig med plass til to personer i en lugar. Motorstøy var til stede under seilasen, men når du sitter på toppen av flybridge, er det ikke noe du legger merke til.

Nedenfor vi er på vei til marinaen for siste gang før vi måtte gå av motorbåt katamaranen for siste gang i denne omgang.

powercat

Motorbåt katamaranen er ideelt for dig, som ønsker å ta på seilferie, men ikke nødvendigvis vil sette seil hver dag i flere timer. Du kommer let omkring og dekker et mye større område på kortere tid, enn du vil være i stand til ombord på en seilbåt eller seil katamaran. Den store flybridgen er også verdt å nevne som et stort pluss. Her kan hele besetningen kose seg, når dere suser over havet, og når du er i havn, er området perfekt til hygge.

Ta en nærmere titt på de ulike modellene nedenfor. Klikk på lenkene og kom på en virtuell tur av katamaraner.


393 PC - 3 dobbelt lugarer
Du kan prøve 393 PC i Kroatia, BVI, St. Martin, Thailand og Bahamas.
Klikk her for flere bilder og en virtuell tur.

394 PC - 4 dobbelt lugarer
Du kan prøve 394 PC i Kroatia og Hellas.
Klikk her for flere bilder.

434 PC - 4 dobbelt lugarer
Du kan prøve 434 PC i Kroatia, Hellas, Mallorca, Seychellene og Phuket i Thailand.
Klikk her for flere bilder.

474 PC - 4 dobbelt lugarer
Du kan prøve 474 PC i Kroatia, Hellas og BVI.
Klikk her for flere bilder og en virtuell tur.

514 PC - 4 dobbelt lugarer
Du kan prøve 434 PC i BVI, Grenada, St. Martin, St. Lucia, Kroatia, Hellas, Mallorca, Seychellene og Phuket i Thailand.
Klikk her for flere bilder og en virtuell tur.

Har du lyst til å prøve noe nytt for din neste bådferie? Så kan en ferie på en motorbåt katamaran være et alternativ.

Vil du vite mer? Send oss en forespørsel her.