Sykkelferie og kanalbåtferie - en riktig god kombinasjon

På din kanalbåtferie kan du leie sykler på din reise nedover elven og kanalen - så har du også muligheten til å gå på oppdagelse på land. Når du har valgt en destinasjon for din båtferie, kan du lese om de mange severdighetene du kan se fra sykkelen.

Her er noen av våre forslag til hvordan du kan kombinere en kanalbåt- og sykkelferie:

Kanalbåt- og sykkelferie i Frankrike

Frankrike har en masse opplevelser å by på en kanalbåtferie - flott vær, god mat og vin og vakkert landskap. På Canal du Midi kan du sykle til Béziers og utforske byen. På den majestetiske elv Lot kan du sykle på de mange gamle stier, som er risset inn i fjellet og gir en fin utsikt over elven. I Bourgogne (Nivernais og Loire) er det rikelig anledning til å utforske landet - her er det massevis av sykkelruter å velge mellom.

Tyskland - ideell for seilas på kanalen og sykkelferie

I Tyskland finner du vackre Mecklenburg og Brandenburg, hvor du vil finne naturreservater, vannsport og slott langs innsjøene, men det er også gode muligheter for sykkelturer i de omkringliggende skoge.

Polen - uutforskede seil områder og spennende sykkelturer

De tusen sjøer's land, som Polen også blir kalt, byr på mange gode opplevelser. Natur, dyreliv og terreng her er flott og unik - oppdag det vakre landskapet og dyrelivet fra sykkelen, når du er på land.

Irland - sykkelferie, Guinness og keltisk mystikk på båtferie

Et land av myter og hemmeligheter, sang og dans, unik natur - vi mener det er noen av ingrediensene til oppskriften på en uforglemmelig kanalbåtferie. Irland har en fantastisk natur, som venter på å bli utforsket til fots eller på sykkel. Hopp på sykkelen og kom tett på de keltiske monumenter og imponerende herregårder, stikke innom den lokale puben og få en Guinness, avslutte på kanalbåten og nyt Irlands vakre natur.

 

Det er mange muligheter til å kombinere en kanalbåtferie og sykkelferie - kontakt oss her for inspirasjon og råd.