Smak på ekte hjemmelaget cassoulet på kanalbåtferie ved Canal du Midi

Den siste helgen i august kan du oppleve Cassoulet festivalen i Castelnaudary. Den berømte kulinarisk delikatesse fra sørvestlige Frankrike dateres tilbake til middelalderen og er en hyppig gjest på middagsbordet i den franske hjem.

Det er enda en rute, som heter Castelnaudary Cassoulet ruten, som er over 180 kilometer. Hvis du følger ruten vil du blant annet kunne besøke flere gårder, som produserer ingrediensene til madretten eller spise i restauranter, som forbereder middag på absolutt korrekt tradisjonelle måten. På vei ned Canal du Midi på en båtferie, vil du også finne flere restauranter, som er kjent for å gjøre en virkelig tradisjonell cassoulet.

Hvis du er kanalbåtferie i den siste helgen i august på Canal du Midi, ikke glem å besøke Cassoulet Festival i Castelnaudary. Det er en opplevelse du aldri vil glemme - det er nok av boder med smaksprøver, gourmet og blomst markeder, underholdningsshow og konserter.

Har du lyst til å komme på kanalbåtferie på Canal du Midi i august? Vi har fortsatt ledige kanalbåter - send oss en forespørsel og vi finner en båt for deg.