Kanalbåtferie i Irland

En av verdens største destinasjoner for kanalbåt er Irland - når du har vært på en seilferie på irske elvene Shannon og Erne vil du forstå hvorfor. Imponerende landskap, en atmosfære gjennomsyret av mystikk og ikke minst livlige kvelder på lokale puber.

Rundt om Irlands elve Shannon og Erne vil du finne et stort nettverk av innsjøer. Det er lett å navigere på disse elver og innsjøer, noe som gjør Irland til et populært reisemål for kanalbåtferie. Den irske landskapet består av bølgende åser, hvor du kan se sjarmerende landsbyer. Vannet du vil oppleve her er krystallklart og har noen av de reneste vann du kan finne i Europa. Naturen rundt om elvene kan utforskes på sykkel eller til fots. Stop ved en lokal pub og opplev ekte irsk atmosfære, hvor lokale musikere spiller dansemusikk.

Foruten de vakre landskapene kan du utforske de irske historiske slott, keltisk monumenter og imponerende herskapshus, som fortsatt er omgitt av en viss mystikk. Lough Key Forest og Leisure Park er en attraksjon for hele familien uansett vær.

Når du seiler på elven Shannon, er det vanskelig ikke å gjøre stop. Innbydende og glade irske folk er rede til å ta imot deg når du kommer i en elvebåt. Under den irske sommeren vil det også være mange festivaler og events som du kan besøke hvis du får lyst til å oppleve den irske stemningen i landet.

Vil du vite mer om en kanalbåtferie i Irland kan du lese mer her om reisemålet Irland.

Vi tilbyr kanalbåt med Le Boat og Locaboat i Irland.