Tyskland

Med utgangspunkt i Mola Yachtings baser i Breege/Rügen og Flensburg er det mange seilmuligheter. Opplev de tyske øyene Rügen og Hiddensee, samt andre vakre seilområder i Nordtyskland, eller seil videre til både Sverige, Bornholm og resten av Danmark.

Du finner gode forhold og fasiliteter i de moderne lystbåthavnene, hvor du også har adgang til mange fine opplevelser i de sjarmerende kystbyene og i naturen i nærheten. Blant annet er vakre Rügen, som tidligere tilhørte både Danmark og Sverige, et favorittferiested selv for tyskerne.

Rügen/Breege

Rügen/Breege

Fra den tyske østersjøkysten ligger Tysklands største øy, Rügen, som med sitt varierte landskap, behagelige værforhold og tallrike småbåthavner er et attraktivt reisemål for danske fritidsseilere. Øya ligger sør for Sverige og mellom Falster og Bornholm, noe som gjør det relativt enkelt for danske sjøfolk å nå. Avhengig av avreisestedet i Danmark, kan Rügen utforskes over en lengre helg. Ankomsten til Rügen er et imponerende syn, spesielt langs de nordlige kystene hvor vertikale hvite klipper dominerer landskapet. Seilet til øya fra sjøsiden gir en unik opplevelse, forskjellig fra utsikten fra land. Rügen er kjent for sin naturlige skjønnhet, og en seiltur rundt øya er en ideell måte å oppleve sjarmen på. Breege Fra inngangen til fyret er det omtrent 10 nautiske mil til enten Breege, Wiek eller Vitte. Breege havn er det ideelle utgangspunktet for uforglemmelige seilturer til Danmark, Bornholm og Sverige. Fra basen er det mulighet for avslappet seiling i lagunevannet med utsikt over det imponerende kystlandskapet. De omkringliggende småbåthavnene tilbyr moderne fasiliteter for fritidsbåtliv, mens de rustikke tavernaene langs kysten gir en koselig atmosfære hvor du og vennene dine kan avslutte dagen. Seiling Seiling rundt Rügen foregår i navigasjonskanaler, og det anbefales å respektere bøyene, da vanndybden på den andre siden ofte er under en halv meter. Til tross for potensiell ferdsel er overholdelse av maritime regler avgjørende, og det kreves ikke kanalsertifikat for seiling i området.
Les mer

Bavaria Cruiser 51 - 5 Cab - Mola Yachting

Bavaria Cruiser 51 - 5 Cab - Mola Yachting

Les mer

Bavaria Cruiser 41 - 3 Cab - Mola Yachting

Bavaria Cruiser 41 - 3 Cab - Mola Yachting

Les mer

Bavaria Cruiser 46 - 4 cab - Mola Yachting

Bavaria Cruiser 46 - 4 cab - Mola Yachting

Les mer

Hanse 315 - 2 Cab - Mola Yachting

Hanse 315 - 2 Cab - Mola Yachting

Les mer

Hanse 388 - 3 Cab - Mola Yachting

Hanse 388 - 3 Cab - Mola Yachting

Les mer
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Velg din destinasjon