Athen, Alimos Marina (Seafarer Sailing)

Athen, Alimos Marina (Seafarer Sailing)

Seafarer Sailing

Seafarer Yachting Kalamaki
Alimos Marina Athen, Pier 3
174 55 - ALIMOS, ATHENS, Grækenland
Tlf: +30 6944 476486

Base manager
George Orphanos
Tlf: +30 694 44 76 486 

Innsjekk
Medarbeiderne er klare til å møte deg på marinaen ved Seafarer område som ligger ved brygge 3, dette er selvfølgelig også båten. Innsjekking er klokka 17.00.

Sen ankomst
Det er mulig at å arrangere sen ankomst etter avtale.

Sjekke ut
Utsjekkingen er klokken 09:00 den siste dagen. Det er viktig at du kommer tilbake til marinaen dagen før.

Flyplassen
Atens internasjonale flyplass (El. Venizelos): 40km

Transfer
Bussen er billig og går hvert 15. minutt rundt. Bussen kan lett bli irriterende. Dels fordi bussjåfør sjelden vet hvilken bussholdeplass bussen skal stoppe på, og hvis du reiser i en større gruppe, kan det være vanskelig for alle å passe på bussen. Bussen heter X96, og du skal gå av ved Edem.

Vi anbefaler at du tar en taxi. Det er den enkleste måten å komme til marinaen. Men husk å forhandle prisen før avreise.

Innkjøpsmligheter
Det er ikke noe supermarked i marinaen, så du kan enten handle på egenhånd på hovedgaten (Poseidonos Ave.) eller du kan be om en transfer til det lokale supermarkedet. Fordelen med det lokale supermarkedet er at den er åpen fra morgen til kveld, og du får gratis transport av dagligvarer tilbake til marinaen.

Proviantering hos Yachtness
Hvis du forhåndsbestiller forsyninger gjennom Yachtness, vil alle varer levert på båt når du ankommer.
Vi anbefaler ikke å kjøpe fersk frukt, grønnsaker og ferskt kjøtt, som det er vanskelig å holde frisk, hvis det ikke er nedkjølt hele tiden.
Bestil her: Yachtness

Fasiliteter
Vann og elektrisk kraft 220V kan brukes til havnen gratis. Båtbrensel vil bli levert til båten med en drivstofftank til slutten av reisen.
Det finnes flere kafeer, barer og restauranter i marinaen, men hvis du vil ha tradisjonell gresk mat til en fornuftig pris, anbefaler vi "Vassilis" Tavern. Det ligger svært nær marinaen (spør personalet for retninger). Det er flere steder å parkere rundt marinaen, men de er alle uten sikkerhet.
OBS! Pass på personlige eiendeler når du bruker toaletter og dusjer.