Tyskland som destinasjon med kanalbåt


Er det vannelskere ombord?
Tyskland byr på en lang rekke muligheter for en aktiv ferie; prøv f.eks. å skifte ut båten med en halv eller hel dag i kajakk, eller test din balanse med windsurfing i Müritzsee National Park. Det tyske landskapet er vidunderlig for vannsport, men sjøenes klare vann gir også rom for ro og oppladning. Den maleriske botaniske hagen i Mirow er en av Tysklands eldste hager, og er med sin inspirerende flora en opplagt destinasjon for et koselig besøk.

For de historisk interesserte er middelalderbyene Röbel, Plau og Waren absolutt verdt et besøk! Her kan du slentre ned brostensbelagte gater og oppleve husenes sjarm langs vannkanten. Helt unikt kan de imponerende barokkslottene i Schwerin, Rheinsberg, Fürstenberg og Neustrelitz oppleves fra båten, så du trenger bare å lene deg tilbake med et godt glass vin i hånden og la deg imponere av det flotte synet. Eventyret med å oppleve den tyske høykulturen fra vannkanten er en opplevelse utover det vanlige som du ikke må gå glipp av!

Har du seilbevis kan du fortsette sørover på kanalene inn i den pulserende storbyen Berlin. Bli blåst bakover av byens mange shoppingmuligheter og få tilgang til byens mange kulturelle attraksjoner. Som et knutepunkt under 2. verdenskrig rommer Berlin mange historiske monumenter og museer som markerer byens store historiske betydning, men Berlin er også hjemmet til den tyske høykulturen, samt gastronomiske opplevelser av internasjonal klasse.

 

Høydepunkter:

-    Middelalderbyene Röbel, Plau, Waren, Mirow, Rechlin og Klink

-    Nyt synet av de imponerende barokkslottene fra vannkanten i Schwerin, Rheinsberg, Fürstenberg og Neustrelitz

-    La vannelskerne gi seg i kast med windsurfing, kajakk eller svømming i Müritzsee National Park

-    Hiking og sykling i eget tempo i skoger og byer ved vannkanten

-    Utnytt storbyens mange tilbud i Berlin

-    Den gamle, botaniske hagen i Mirow

-    Dyreliv og natur i og rundt Mecklenburg og Spreewald

 

Les mer om å bestille kanalbåt i Tyskland her.


Berlin BoatKanalbåtseilas gir en helt unik mulighet for å oppleve Tysklands sjarmerende middelalderbyer og imponerende storbyer fra vannkanten.

Tyskland - BåtNyt frokost på båten når dere har pause på en av turens marinaer. På våre tyske ruter er det rike muligheter for å innta både frisk luft på sjøen og kultur under frokosten.

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64