Kiriacoulis

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Kiriacoulis ble etablert i Aten, Hellas i 1980 og har siden da ytt et stort bidrag til utviklingen av seilsports- og cruise-industrien ved å gå inn på nye markeder og med introduksjon av nye produkter. I tillegg er de det eneste greske selskapet som har spredt sine aktiviteter til utlandet, nemlig til Karibia, Kroatia, Italia, Frankrike og Malta. Med en flåte på over 400 fartøy av forskjellige typer fordelt på over 26 baser, kan vi med vår båtutleie lett finne en passende Kiriacoulis-båt til deg.


Kiriacoulis sin flåte blir hvert år forbedret og fornyet og består av båter fra 32 til 55 fot, med 2 til 6 kahytter og typene Bavaria, Beneteau og Jeanneau. Båtene har det mest moderne og omfattende utstyr innenfor sikkerhet, komfort og navigasjon og kan leies i forskjellige aldersklasser fra deres Prestige line, Class line og Economy line. Skulle det underveis i ferien oppstå behov for hjelp, er Kiriacoulis sitt personale på basene til rådighet 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.


KIRIACOULIS MEDITERRANEAN CRUISES SHIPPING COMPANY S.A. blev i 1997 sertifisert til ISO 9002, til ISO 9001:2000 i april 2001, til ISO 9001:2008 og ISO 9001:2004 i 2010 under den internasjonale standarden for kvalitet og service, som den første virksomhet i verden innenfor bransjen. Dessuten ble selskapet i 1998 notert på Atens Børs, en solid bekreftelse på firmaets styrke og sunnhet. Strategien er å utnytte alle fordeler ved å være en stor internasjonal virksomhet og fortsatt bevare personlig service og omsorg. Dette er et stort pluss og en trygghet for våre kunder.


Ettersom en viktig målsetning for Kiriacoulis er å tilby en variert service, valgte de å kjøpe opp 4 marinaer med i alt 2800 båtplasser. Kiriacoulis er det eneste yacht charter-selskapet i verden som har gjort det. Marinaene er Marina Gouvia på Korfu, Kalamata Marina på Peloponnes, Lefkas Marina og Zea Marina ved Piraeus/Athen.


Har du lyst til å dra på en seilferie i en Kiriacoulis seilbåt, kontakt oss gjerne.

We have boats all over the world: