Hva er kanalbåtsferie ?

Bådferie - læg til langs kanalen og lav en picnic

Slik er livet ombord på en kanalbåt ..

Oppdag en ny måte å feriere på - det krever ingen forkunnskaper i seiling eller seilbevis å være kaptein på en kanalbåt på Europas vakre vannveier !

Det er mange spennende seilområder og et stort antall båttyper å velge mellom, og en båtferie kan passe enhver budsjett og mannskapsstørrelse - det er en opplevelse for alle aldre - unge og gamle - en familie - en tur med venner eller for tre generasjoner.
Oppdag Europas vakreste innsjøer, elver og kanaler fra soldekket på båten, mens landskapet sakte panorerer forbi deg. Nyt et eventyr i en avslappende atmosfære eller en gourmet-tur, eller i historiske omgivelser – vi garanterer vi en uforglemmelig opplevelse.
Du behøvs ikke bekymre deg om seilingen - båtene er enkle å betjene og tidligere erfaring er ikke nødvendig. Det er bare ett gir – frem og tilbake og båtene er enkle å navigere. Før ankomst vil du motta instruksjonsmateriale og ved overtakelsen gis en grundig praktisk opplæring i alt fra knop og stikk til hvordan ovnen fungerer om bord. Båtene er godt utstyrt og komfortabel, med dyner, puter , sengetøy, kjøkkenutstyr, bad med toalett og dusj , etc.

Stopp når (og hvor) dere ønsker. Nyt en improvisert besøk til en vin-chauteau, handle på den lokale fargerike markedet, besøke en middelalderlandsby, gjør en stopp ved kysten for en piknik på landet, utforske området på leide sykler - dette er bare noen få eksempler på hva du kan forvente på en kanalbåtferie. Seiling gjennom en sluse er en morsom del av ferien, og gjør at alle kan bli involvert  - og du vil snart finne ut at det er ikke så vanskelig. De fleste sluser er automatisk eller drives av en operatør og ofte kan du kjøpe lokale produkter direkte fra ham. Når dagen går mot slutten er det på tide å fortøye - enten ved en dock / marina eller langs kysten og nyte solnedgangen fra soldekket.

En båtferie er også en opplevelse av en regionens kulinariske kultur. Uansett hvor du velger å seile, er det muligheter for å prøve ut den deilige lokale råvarer, regional mat og spesielt vin og øl. En båtferie på Europas vannveier er som en reise gjennom historien. Husk kikkert: dyreliv langs elver og kanaler er unik - og uansett hvor du velger å seile, så kommer dere tett på det lokale dyrelivet, som du er i midten av deres habitat.

Når du har total frihet til å planlegge dagene er dere garantert en myriade av ulike opplevelser for alle.
Bådlejeprisen er inkl:Fullt utstyrt båt, sengetøy og håndklær (unntatt Nicols båter), opplæring i seiling av båten, teknisk assistanse hver dag, kanal kart og informasjon er tilgjengelig om bord.
Bådlejeprisen er ikke inkl. : reisen til basen, drivstoff, selvrisikoforsikring, alle obligatoriske og valgfrie supplementer, kansellering og reiseforsikring.

Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Velg din destinasjon