Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+47) 21 93 06 64

Lej en Jeanneau

Båtutleie av Jeanneau i hele verden

 

Båtutleie av Jeanneau og Yachtcharter over hele verden

Seatravel har de fleste modeller av seilbåter i forskjellige deler av verden, og vårt utvalg av Jeanneau kan du se her. Hvis du ønsker å prøve en båt, også i forbindelse med kjøp, har du muligheten hos oss.

I 1957 fikk Henri Jeanneau en lidenskap for speedbåter da han så en kjøre forbi utenfor vinduet hans, som utviklet seg til det første Jeanneau-skipsverftet i 1959. I 1961 bygget Jeanneau den første glassfiber speedbåt, og dette ble starten på en storslagen saga for lystbåter. Den første Jeanneau seilbåten ble lansert i 1964, som videre førte til havracing, fritidsseilas og inspirerte mange til å få en karriere og berømmelse i seiling. Fritidsseiling ble først vanlig i slutten av 1960-tallet, og den nye entusiasmen ville Jeanneau dra fordel av med deres produksjonen av seilbåter. I 1970 solgte Jeanneau over 2.700 stk. av modellen Sangria, og denne suksessen betydde at Jeanneau var i forkant av den marine industrien i utformingen og konstruksjonen av cruising seilbåter.

Jeanneaus båter har utstyr fra de førende innenfor hvert område, fordi de bare bruker leverandører som deler deres forpliktelser for kvalitet og produktutvikling. Sikkerhet ombord er svært viktig for Jeanneau, og det utføres derfor omfattende analyser og tester for hver av de nye seilbåtene. Styrken til Jeanneau kan sees i båtens utseende, og dette forsikres av Jeanneus team med kompetanse og innovative ideer. En Jeanneau-båt må være responsiv, fleksibel og rask. Ytelsen omfattes ikke bare av fart, men også av håndteringen mens man seiler, med jevn passasje gjennom høy sjø, tillit og kontroll. Dessuten er kvaliteten forsterket med deres velbalanserte seilplaner, moderne skrog og høykvalitets seil. Båtene har mellom 2 til 5 lugarer, så det er gode muligheter for å finne en som passer akkurat dine behov.

Se oversikten over våre Jeanneau båter.

Lej en Jeanneau 469 med Seatravel