Cookies

Det Fjerne Østen

Det Fjerne Østen

Seilferie i Asia - Lei seilbåt og opplev et tropisk paradis fra vannet

Seilferier i Malaysia og Thailand tilbyr muligheten for å besøke et vell av ekstraordinære naturskjønne steder og oppleve det rike, kulturelle mangfoldet i Sørøst-Asia. Regionen er full av spennende kontraster – og på en seilferie vil du både oppleve pulserende byer og primitive avsidesliggende fjell-landsbyer.

  • Vidunderlig seilas
  • Fantastisk mat
  • Vennlig befolkning
  • Henrivende sceneri

Seilferie i Sørøst-Asia er et samme som en kulturell avvekslende opplevelse – inneholdende hundrevis av språk og dialekter, og fantastisk lokal mat. En ferie i den herlige leide seilbåten eller katamaranen lar deg oppleve en fantastisk naturlig diversitet, inklusiv regnskoger, fjell, strender, pulserende byer og bortgjemte landsbyer – fra et fullstendig annerledes perspektiv enn en landbasert reise.

Det fjerne Østen er et sted langt fra de travle og mer kjente seilområdene i f.eks. Karibia. Isolasjonen, den henrivende skjønnheten og den eksotiske kulturen, er en del av tiltrekningskraften - og eventyrlystne reisende blir rikt belønnet når de drar ut for å oppleve områdets vidundere. Majestetiske klipper stikker frem fra det smaragdfargede havet, eksotisk flora og fauna, forbløffende korallrev, bortgjemte hvite sandstrender, skjulte bukter og viker, samt en gjestfri og vennlig lokalbefolkning, er bare noen av attraksjonene ved en seilferie i det fjerne Østen.

Søk etter ledige båter & Priser

Loading...

Loading...

Loading...

Sunsail

Sunsail

Med over 800 yachts på 30 forskjellige og spennende destinasjoner over hele verden kan Sunsail og Seatravel innfri ønsker og behov for en uforglemmelig seilferie.
Les mer
Moorings

Moorings

Med Seatravel og The Moorings sin båtutleie kan du dra på en seilferie med dine nærmeste og vennene fra mer enn 25 baser i Karibia, Middelhavet, Indiska Oceanen, Thailand, Nord-Amerika og Stillehavet.
Les mer
Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter

Dream Yacht Charter startet i 2001 og har i dag over 33 destinasjoner og en flåte på over 450 båter som kan seiles i Karibia, Middelhavet, Asia, Stillehavet, Indiska Oceanen, Bahamas og Nord-Amerika.
Les mer
Navigare Yachting Ltd

Navigare Yachting Ltd

Svenske Navigare Yachting Ltd ble etablert i 1995 og har som det eneste svenske firma egen charterflåte i Hellas, Kroatia, Tyrkia og Sverige. Flåten består av Beneteau-, Bavaria-, Jeanneau- og Lagoon-båter med 2 til 6 lugarer og av forskjellige størrelser og modeller.
Les mer
Elite Yachting

Elite Yachting

Elite Yachting
Les mer
Gulf Charters Thailand

Gulf Charters Thailand

Med Seatravel og Gulf Charters Thailand kan du gå på oppdagelse i Gulf of Thailand og droppe anker i rolige omgivelser, med ingen andre i sikte.
Les mer

Loading...