Send reiseforespørsel
X
Ohoi! Skal din neste reise være et seileventyr?
Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
 

Det Fjerne Østen

Les mer om fordelene med Seatravel

Seilferie i Asia - Lei seilbåt og opplev et tropisk paradis fra vannet

Seilferier i Malaysia og Thailand tilbyr muligheten for å besøke et vell av ekstraordinære naturskjønne steder og oppleve det rike, kulturelle mangfoldet i Sørøst-Asia. Regionen er full av spennende kontraster – og på en seilferie vil du både oppleve pulserende byer og primitive avsidesliggende fjell-landsbyer.

  • Vidunderlig seilas
  • Fantastisk mat
  • Vennlig befolkning
  • Henrivende sceneri

Seilferie i Sørøst-Asia er et samme som en kulturell avvekslende opplevelse – inneholdende hundrevis av språk og dialekter, og fantastisk lokal mat. En ferie i den herlige leide seilbåten eller katamaranen lar deg oppleve en fantastisk naturlig diversitet, inklusiv regnskoger, fjell, strender, pulserende byer og bortgjemte landsbyer – fra et fullstendig annerledes perspektiv enn en landbasert reise.

Det fjerne Østen er et sted langt fra de travle og mer kjente seilområdene i f.eks. Karibia. Isolasjonen, den henrivende skjønnheten og den eksotiske kulturen, er en del av tiltrekningskraften - og eventyrlystne reisende blir rikt belønnet når de drar ut for å oppleve områdets vidundere. Majestetiske klipper stikker frem fra det smaragdfargede havet, eksotisk flora og fauna, forbløffende korallrev, bortgjemte hvite sandstrender, skjulte bukter og viker, samt en gjestfri og vennlig lokalbefolkning, er bare noen av attraksjonene ved en seilferie i det fjerne Østen.

Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664