Send reiseforespørsel
X
Skal ditt neste reiseeventyr være en ferie på en av Europas elver? Da kan du sende oss en reiseforespørsel.
Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Inspirasjon til båtferie i Brandenburg

Dette seilasområdet byr på avslapning, kultur, naturopplevelser og storbyferie. Mange hovedsteder ligger ved vannet, men kun i én kan man seile med kanalbåt. Når du er kommet til Berlin, seiler du gjennom Parlamentskvarteret, forbi Riksdagen og forbi Museum-sjøen.

De 183 kilometer lange vannveiene innenfor byen byr på få sluser i et perfekt vannveisnettverk som nesten fungerer bedre enn t-banen. Byen har 12 vannveier der man nesten kan se hver eneste attraksjon i hovedstaden. Fra sin egen kanalbåt kan man besøke noen av byens kvarterer f.eks. Charlottenburg eller Kreuzberg på en ny måte.

Berlin byr på riktig mange, bekvemt beliggende fortøyningssteder. I byens sentrum kan dere fortøye kun få skritt fra Brandenburger Tor og Alexanderplatz med fjernsynstårnet.

Som et attraktivt alternativ til Metropolen er en avstikker til den inntrykksfulle byen Potsdam å anbefale. Potsdamer Havel har et utall av fortøyningssteder – fra din kanalbåt kan du lett komme inn i selve byen og spasere i den historiske Altstad og ”det hollandske kvarteret” – også et besøk på slottet ”Sanssouci” er et must.

Potsdam (Le Boat)

Le Boat base - Potsdam er kjent som Tysklands Versailles, og det gamle hjemmet til kongene i Preussen.
Les mer