Båtferie i Masuria

Grønne Masuria er et av de beste turistområdene i Polen - regionen er dekket av store skoger fulle av vilt og mange vakre sjøer spredt utover landskapet (det sies å være mer enn 1000 sjøer), som alle er forbundet med vakre og fredelige kanaler. Det er et paradis for folk som elsker båtferie, natur, avslapning og aktiviteter på vannet - samt spennende kultur og god mat.

Det er bare noe av dyrelivet som må oppleves - spiselige bær og sopp og de store verneområdene, inkludert Masurian Landscapepark, som består av 11 naturreservater - en av dem Luknajo-søreservatethar vært oppført på UNESCOs naturarvsliste siden 1977 og her finner man ca. 1000 par av knoppsvaner, og det er en av de største hekkeplasser for denne arten i Europa. Et annet reservat er oppdrettsstasjonen for den europeiske bisonen. De Masuriske sjøene er så velbevarte at hvert sted man passerer er uberørt og en fornøyelse å oppleve. Et annet reservat er oppdrettsstasjonen for den europeiske bisonen. De Masuriske sjøene er så velbevarte at hvert sted man passerer er uberørt og en fornøyelse å oppleve.

 

 

Gastronomi på din båtferie i Polen

Nyt den enestående atmosfæren i de masuriske sjøene som kombinerer fascinerende landskap med innbydende landsbyer. Etter en dagsseilas kan du slappe av i en sjarmerende restaurant og nyte de lokale rettene tilberedt med mange urter og krydderier. Polen har en rikholdig gastronomi som bare venter på å bli smakt på og opplevd. I alle restauranter blir du lokket av den lokale og rike gastronomien fremstilt av oksekjøtt, fisk og mange urter og krydderier. Prøv f.eks. "Sekacz" - en lekker kake. Opplev f.eks. den luksuriøse restauranten designet i den enorme teutoniske borgen i den nydelige byen Ryn, som også har mange vitnesbyrd om den tyske kulturen.

Mikolajki (Locaboat)

Locaboat base - Godt utgangspunkt for å utforske noen av de mer enn 2000 innsjøer som finnes i Masuria.
Les mer