Kanalbåtferie i Mitt-England & Wales

Vi har prisgaranti og er medlemmer av Dansk Reisegarantifond - vi er klare til å hjelpe på tlf. 2193 0664

Ofte stillede spørsmål
Klikk her for att få svar på de hyppigste spørsmål om narrowboating

Seilingsmuligheter:

Det er mulig å seile fra der den ene ligger i London og tilbyr seilas på Themsen, mens de andre 8 er spredt utover det sjarmerende midt-engelske og walisiske landskapet. Napton, Ely, Clifton, Stoke Prior og Bradford On Avon er enkle å komme til fra London og Birmingham, mens Acton Bridge, The Peak District og Chirk i Wales er lettest å komme til fra Manchester - men også her er det gode togforbindelser fra London.

Klikk her for å lese om de ulike områdene og ruteforslag (på engelsk)

Moderne Narowboats

BLACK PRINCE er tidligere blitt kåret til årets båtoperatør - og produserer med eget båtverft Englands mest moderne og komfortable flåte av velutrustede båter, bygget etter gamle smalbåtstradisjoner. Noen sluser er ikke bredere end båtenes 2,5 meters bredde, men så er båtene til gjengjeld lange og svært romslige. Kanalbåtene er malt i lystige farger og med fantasifulle navn og dekorasjoner - og er din feriebolig på din uforglemmelige kanalbåtferie. Black Prince har hatt båtutleie siden midten av 70-årene, og de bygger og vedlikeholder selv sine kanalbåter.

Llangollen - Mitt England & Wales

Llangollen er omgitt av bakker og elven Dee og er verdt å besøke. Her er et stort utvalg av kafeer, barer, restauranter, etc. Det er mange butikker og spennende steder å besøke. Ta en spasertur langs Victoria promenaden til parken ved elven å nyte en piknik med utsikt over elven.
Les mer

Pontcysyllte Aqueduct - Mitt England & Wales

Pontcysyllte akvedukten, som danner en viktig del av Llangollen Canal, tre mil øst for Llangollen, og bærer båtfolk over elva Dee - i hele 126 fots høyde.
Les mer

Whitchurch - Mitt England & Wales

Whitchurch er en travel handelsby og den eldste bebodde samfunn i Shropshire. Byen ble opprinnelig grunnlagt av romerne, og et flott sted for å utforske Shropshire, Cheshire og North Wales. I Whitchurch Heritage Centre kan du oppleve JB Joyce - verdens eldste urmaker - etablert i 1690
Les mer

Chester - Mitt England & Wales

Denne fantastiske byen ble bygget av romerne for å bedre kontrollere de innfødte stammene i Nord-Wales og Nord-England. Chesters design følger den tradisjonelle romerske mønster - og romerne gamle beskyttelsesvegger kan i dag være utgangspunkt for en hyggelig spasertur rundt det gamle sentrum.
Les mer

Manchester - Mitt England & Wales

Kjent som Nord-Englands hovedstad, er Manchester en av Englands ledende byene - og var faktisk verdens første industrielle byen. Manchester, byen hvor Rolls møtte Royce, har klart å gjenskape seg selv det siste tiåret - og er i dag en spennende og levende by.
Les mer

Birmingham - Mitt England & Wales

Med sin industrielle arv og kaotisk veinettet, ser Birmingham kanskje ikke ut som en åpenbar turistattraksjon - men det er mye å utforske, inkludert noen fine museer og kunstgallerier, mens nattelivet, og maten er den beste i Midlands.
Les mer

Wigan

Wigan, en spændende by med en stolt industriel fortid, findes et stykke vest for Manchester. Wigan har i lang tid været kendt som et kulmine-område – den første mine blev grundlagt her i 1450 og i storhedstiden var her 1000 miner indenfor en 5 kilometers radius af Wigans bymidte.I løbet af den industrielle revolution, resulterede Wigans formidable netværk af kanaler i et dramatisk økonomisk boom – og en stor stigning i befolkningstallet. En af byens mest kendte lokationer er Wigan Pier, et vigtigt stop for handel på Leeds-Liverpool kanalen – der blev udødeliggjort af George Orwell i bogen ”The Road to Wigan Pier” der især fokuserede på de forfærdelige arbejds-og leveforhold for de lokale kulminer i 1930´erne. Wigan Pier kan stadig besøges i dag. Idag er kulminerne væk og i løbet af de sidste par år er store områder, der tidligere bar præg af minedriften, blevet renset og forvandlet til moderne bebyggelser. Områdets mange ”slagger”områder er blevet ryddet og idag er her smukke grønne områder i stedet. Så man må endelig ikke tro at Wigan er en grå industriby – tværtimod er her blevet gjort en stor indsats for at modernisere byens udtryk – og her findes mange spændende attraktioner. Eksempler på attraktioner kunne være: Haydock Park Racecourse – Tag et par timer på væddeløbsbanen. Turnpike Gallery – Galleriet specialiserer sig i nutidig kunst fra hele verden. Trencherfield Mill Engine – Se en af de største damp-motorer, der nogensinde har drevet en mølle. Astley Green Colliery Museum - Besøg områdets sidste tilbageværende kulmine-struktur.
Les mer

Acton Bridge (Black Prince)

Black Prince - Like ved Northwich ligger Acton Bridge, som er et fantastisk utganspunkt for å utforske flere forskjellige spennende ruter i Storbritannia. 
Les mer

Stoke Prior (Black Prince)

Black Prince base - Basen i Stoke Prior ligger i et vakkert område og er base for de som ønsker en mer aktiv elvebåt ferie - her er relativt mange låser og navigasjon ta deg ut på elvene Severn og Avon.
Les mer

Napton (Black Prince)

Black Prince base -Perfekt beliggenhet ved munningen av Oxford Canal, er Napton basen utgangspunkt for mange spennende fairways. Kombinerer det vakre landskapet rundt Warwick med byliv og industri gjennom Birmingham og Spaghetti Junction.
Les mer

Reedley (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Med ideell beliggenhet på Leeds- og Liverpool-kanalen, ved inngangen til Yorkshire Dales, er muligheten til å seile i et vakkert naturområde med flott utsikt fra båten og et rikt dyreliv.
Les mer

March Marina (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - March Marina ligger i Cambridgeshire, i nærheten av Cambridge og Ely.
Les mer

Hilperton Marina (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Hilperton er ABC Boat Hires sørligste base, godt beliggende på Kennet- og Avon-kanalen. Basen er en av de beste hvis du setter vakker natur og rikt dyreliv høyt på din ønskeliste.
Les mer

Gailey Base (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Fra Gailey Wharf får du et variert seilområde med en fin blanding av landlige England og urban bykultur. Langs seileruten er det rikelig av muligheter til å finne familievennlige aktiviteter.
Les mer

Worcester Marina (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Ligger ved Worcester, hvor Severn-elven renner gjennom. Hjemsted for Worcester-katedralen fra det 12. århundret, Royal Worcester Porcelain og fødested for komponisten Sir Edward Elgar.
Les mer

Goytre Wharf (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Monmouthshire- og Brecon-kanalen er kun tilgjengelig fra denne basen. Seiltur fra Goytre Wharf gir deg 55 kilometer med vakker og nesten slusefri natur fra Brecon til Cwmbrân. Seil også gjennom Brecon Beacon Nationalpark.
Les mer

Aldermaston Wharf (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Aldermaston Wharf har en perfekt beliggenhet for seiltur inn mot det historiske London på Themsen og gjennom de vakre kanalene i Avon og Kennet.
Les mer

Alvechurch Marina (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Alvechurch Marina ligger i hjertet av et veldig mangfoldig kanalnettverk i Midlands, med flere ruter å velge mellom. I nærheten av marinaen finnes den imponerende 30 sluser lange Tardebigge Flight, som fører ned til Worcester og elven Severn, og på torget ligger den prisbelønte Weighbridge Pub, som serverer mat og veldig mange gode øl.
Les mer

Blackwater Meadow Marina (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Blackwater Meadow Marin ligger nær Ellesmere Arm på Llangollen-kanalen, som tilbyr vakker natur og fantastisk interiørkunst.
Les mer

Whitchurch Marina (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - For ro og skjønnhet starter du ved Whitchurch, og følger vannveiens sving langs Llangollen og Shropshire Union Canals. Nyt de store viddene og åsene i Wales.
Les mer

Rugby Base (ABC Boat Hire)

Rugby - Basen ligger i utkanten av Rugby nord for Oxford Canal - ideell for flere ulike ruter som tar deg forbi vakre landskap, forskjellige tunneler og til og med et slott i Warwick.
Les mer

Clifton (Black Prince)

Black Prince base - Med lokasjon i Clifton, er denne Black Prince basen ideell for å utforske Warwickshire vakre landskaper Clifton basen tilbyr et stort antall interessante ruter for både nybegynnere og de mer erfarne elvebåt seilere. Velg å seile på de pittoreske vannveiene i East Midlands, med morgentåke og spektakulære solnedganger. Nyt de vakre rolige landsbyer og gode puber, eller ta turen til en av de mest pulserende byene Stratford upon Avon og Birmingham å oppleve sine fascinerende kultur. Uansett hvilken type narrowboat tur du er ute etter, Clifton alt.
Les mer

Ely (Black Prince)

Black Prince base - Ved den vakre katedralen i Ely ligger Black Prince basen. Herfra har man lett adgang til de vakre Fenland waterways.
Les mer

Bradford on Avon (Black Prince)

Black Prince base - Denne basen ligger i den vakre by Bradford on Avon nær Wiltshire. Nyt en kanalbåt ferien starter i den pittoreske Wiltshire byen Bradford on Avon. Fra dette narrowbådsbase det finnes forskjellige ruter som passer de aller fleste - uansett erfaring. Seiling vestover og kommer til å seile over akvedukter, under broer og gjennom sluser før du kommer på UNESCOs verdensarv arv byen Bath, en liten dags seiling fra starten basen. For de mer erfarne narrowboat mannskap en uke vil være nok tid til å seile gjennom Bath og viderer til Bristol - gjennom det vakre landskapet langs elven Avon.
Les mer

Lower Heyford (Black Prince)

Perfekt for et besøk i Oxford. Du kan også seile på Thames mot London, så vel som Windsor Castle, som har vært rammen for mange kongelige bryllup!
Les mer

Gayton Marina (ABC Boat Hire)

ABC Boathire base - Rullende landskap i vakre Northamptonshire, landlig utsikt og ruter som går gjennom åser og skogkledde områder, og byer og landsbyer som lett tilgjengelig fra kanalsiden.
Les mer

Wrenbury Mill (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Besøk basen i Wrenbury for vakre landskap. Få steder kan konkurrere med naturens skjønnhet på Llangollen-kanalen. Opplev også Ellesmere og The Pontcysyllte akvedukt.
Les mer

Union Wharf, Market Harborough (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Union Wharf ligger i den attraktive og historiske markedsbyen Harborough. Basen ligger på enden av kanalen, i nærheten av slusene ved Foxton og den historiske båtheisen.
Les mer

Anderton Marina (ABC Boat Hire)

ABC Boat Hire - Anderton Marina er en av ABCs nordligste baser i England, med tilgang til Cheshire, vakre Leeds, Liverpool Canal og Trent. Et lokalt særpreg er den nærliggende Anderton båtheis.
Les mer