Road Town, Tortola (Sunsail)

Road Town, Tortola (Sunsail)

Basens åpningstider
Alle dager: 08:00-17:00 - samt personell på kvelden ved senere innsjekking

Innsjekking
Innsjekking er 18:00 og den første natten er ombord i havn - obligatorisk skippermøte er næste morgen kl.9:30 og man kan regne med å være klar til å seile utpå formiddagen- ca. 11.30.

Sen ankomst
Sene ankomster vil bli møtt av en Sunsail representant. Alternativt vil du på kontorets døren finne et kart over marinaen, og en lapp med ditt navn og båtens posisjon. Husk å gi basen beskjed om sen ankomst.

Sjekke ut
Båten returneres på sistedagen 11:00 .

Seilbegrensninger
Vær oppmerksom på at det er begrensninger på hvilke andre øyer du kan besøke i Karibien og strenge regler for innreise og uddeklarering.

Flyplass
Normalt flys til St. Thomas (STT) kvelden før avreise - så kan du overnatte på hotell Windward Passage og neste dag kan du ta ferge på den andre siden av veien til Road Town.
Alternativt fly til Tortola flyplassen på Beef Island (EIS): 11km

Fast Ferrys: St. Thomas - Roadtown
Husk å få basen til å sjekke avgangstider til turen tilbake til St. Thomas - alt er veldig avslappet i Karibien, og detaljer som kansellerte ferger osv, tar de ikke så tungt. Reisetid: ca. 60min.
Link i menuen til høyre

Indkøbsmuligheter
Vi anbefaler alltid at dere forutbestiller proviant.
Det finns en liten butik ved marinaen, hvor dere kan forutbestille proviant hos Bobby
www.bobbysmarketplace.com

Proviantering hos Sunsail
Om du ønsker, at det er proviant i båten, når dere ankommer til basen, så kan du bestille det gennom Sunsail (Det ref. nr. du skal bruke, er anført i den ordrebekreftelse du har mottat på e-post).
store.sunsail.com

Fasiliteter på basen
Bad, WC, restauranter, bar, hotell, pool, butikker, gass, avfallsanlegg, butikk, div. butikker, bank, minibank, internett kafé, leie dykkerutstyr, leiebil

Last Stop Resorts
Gratis levering af utstyr direkte til båten. Kajakk, padddle boards, sykler, Scuba-gear, windsurfing, fiskeutstyr og mm. leies direkt hos Last Stop Resort
www.laststopsports.com

BVI welcome guide
Guide med praktiske oplysninger om British Virgin Islands
www.bviwelcome.com