Overta seilbåten på den dagen du vil

Det er nå mulig å starte din seilferie på den dagen du ønsker i stedet for den foreskrevne lørdag som det vanligvis er. Tilbudet gjelder for seilferier i Kroatia og Tyrkia, og er gyldig for hele sesongen 2015.

Seilferie i Kroatia

Oppdage den kroatiske skjærgården, hvor mer enn 1200 vakre øyer spretter opp av det blå Adriaterhavet. Seilingsforholdene i Kroatia er perfekt for en virkelig spennende og vakker seilferie. Området er rikt på fascinerende natur, beskyttede bukter og fantastisk ankringsplasser. Kroatia's kronglete kysten og øyene ble skapt av en dramatisk økning i havnivået 13.000 år siden. Dette er noen av grunnene til at Kroatia har blitt et så populært reisemål for seilferier.

Du kan seile ut fra det sentrale Dalmatia:

  • - Det sentrale Dalmatia hvor Split ligger - i dette området finner du de berømte øyene Hvar, Brac og Vis. Den romerske keiseren Diocletian bygget et palass her fordi øyene i dette området er beskyttet av det asurblå havet på den ene siden og høye majestetiske fjell på landsiden.

 

Seilferie i Tyrkia

De varme temperaturen i Tyrkia i sommermånedene kan slå selv de tøffeste landkrabbe av kurs. Hopp på plass om bord en seilbåt og la den kjølige brisen fra havet for å kjøle deg. Utforske Tyrkias vakre skogkledde strender og majestetiske fjell fra dekket på en seilbåt. Øyer, bukter og lange halvøyer skaper en unik og perfekt seilareal (området besøkes inte ennå av horder av turister), - hvilket gjør Tyrkia til en meget spesiell seilingsområdet.

Den tyrkiske kysten er ideell for seiling, og det strekker seg fra Gallipoli-halvøya i nord ned til Antalya. Den fjellrike kystlinjen er sterkt innskåret med et stort antall bukter, halvøyer og viker - og er faktisk 1000 sjømil lang. Her er opplevelser for hele familien.

I Tyrkia kan du seile fra:

  • - Göcek - En seilferie her er en perfekt mulighet til å seile i en uberørt og beskyttet farvann omgitt av vakre uberørte omgivelser som ser ut som de gjorde tusenvis av år siden.

Seilferien må vare i minst tre dager og i tillegg kan du selv bestemme lengden av ferien.

Fortell oss hvilken dag du ønsker å starte din seilferie - så sender vi deg et tilbud.