Seil for eksempel ved De britiske Jomfruøyer eller St. Martin, der kan du spare opptil 20 % på alle nye bestillinger med Sunsail og Moorings. Rabatten gjelder ved bestilling senest 26. november 2018, med avreise fra dags dato til 30. september 2019. På en seilferie i Karibien kan du overta båten på akkurat den ukedagen du vil.


De Britiske Jomfruøyene

De Britiske Jomfruøyer blir av mange regnet som verdens beste seildestinasjon. Øygruppen utgjøres av mer enn 25 paradisiske øyer og kan tilby aktiviteter for enhver smak. Her finnes både fine, hvite sandstrender, luksuriøse strandhotell, seilervennlige barer, finere restauranter, smarte butikker, suveren snorkling og dykking på korallrev hvor det yrer av liv.

Det er et fantastisk vakkert og variert seilområde, og seilferien til De britiske Jomfruøyene kan være akkurat så avslappet eller aktiv som du ønsker.

Finn båt og planlegg seilferien her

 

St.Martin

St. Martin er en av de mest berømte øyene i Karibia – og presenterer besøkende seilere for myriader av muligheter for å nyte spennende karibisk mat, vakre strender, samt formidabel snorkling og dykking.

Farvannet er ideelt for en spennende karibisk seilferie  som gir deg tilgang til vell av spennende og varierte destinasjoner. Uansett om øyene er britiske, nederlandske, franske eller uavhengige, har de alle sine egne unike karakteristikk – og man kan finne både smarte og trendy øyer og mer isolerte og avslappede områder. Noen øyer er fjellrike rester av gamle vulkaner som i dag er dekket av frodige regnskog, mens andre er flate og omkranset av utrolige hvite sandstrender og livlige korallrev.

Finn båt og planlegg seilferien her