Kom på besøk på Sjøen for Alle i Lillestrøm d.14-18.mars

På messen Sjøen for Alle den 14. -18. mars rummer underholdningsprogrammet en bred palett av moro, show og aktiviteter for hele familien. Sjøen og båtlivet handler om stemning, følelser og lidenskap. Om fart og spenning – men også late, rolige dager. Kontrastene er noe av det som gjør båtlivet så attraktivt!

Med over 190 utstillere og 350 båter vil Norges største båtmesse kunne by på spennende og inspirerende foredrag, konkurranser, populære vannshow, funbalz, vannscooter-kjøring for barn og mye mer. Dere kan oppleve en god blanding av å rusle rundt og titte på årets nyheter og ikke minst få lov å teste ting selv. Dette er ikke noe du vil gå glipp av!

På messen står Tom Richard på stand D04-31 sammen med Norsk Maritim Kveldsskole, hvor Tom Richard gjerne hjelper deg med å arrangere din drømmeferie på vannet, enten det er kanalbåtferie eller seilferie du ønsker.

Vi gir ut gratis VIP-billet til tirsdag d.13.mars, hvor det er VIP åpning fra kl.18:00 - 22:00.
Alt du må gjøre for å få tilgang til Sjøen for Alle VIP-kveld er å klikke på følgende link:

Tilmeld deg her

Under «invitert av» skriver du Norsk Maritim Kveldsskole.

Resten av messen er Tom Richard der alle dager fra onsdag d.14.mars til lørdag d.17.mars.

Sjøen for Alle er åpen:

Onsdag - Fredag: 11.00 - 20.00
Lørdag - Søndag: 11.00 - 18.00

Tom Richard er klar til å hjelpe deg med at velge den perfekte kanalbåten eller seilbåten til drømmeferien din.

Har du ikke muligheten til å komme, men ønsker å motta et tilbud fra oss likevel? Send oss en forespørselså finner vi et godt tilbud til deg.