En kanalbåtferie i Italia er en kvalitetsferie for hele familien

Ta styringen på en fantastisk kanalbåtferie ved Italias nordøstlige kyst.

 

Her får du en kanalbåtferie for hele familien, med gode bademuligheter, morsomme aktiviteter for barna og ekte italiensk is på hvert gatehjørne.

Alt dette i fantastiske omgivelser med flotte utsikter gjør denne destinasjonen helt spesiell.

Enveistur

 Vi kan anbefale en enveistur mellom basene Casale og Precinicco for å oppnå det fulle potensiale som området har å by på. Alt fra gode bademuligheter nord for Venezia til historiske steder og tradisjonelle italienske villaer i lagunen.

 

En enveistur betyr at du får båten i destinasjon A og gir fra deg båten i destinasjon B. På den måten behøver man ikke bekymre seg over å skulle se de samme tingene flere ganger, og derfor får man muligheten til å oppleve mer.

 

I lagunen kan du seile inn mot den fascinerende byen Venezia og oppleve omkringliggende severdigheter. Byens plassering og dens rike kultur og historie gjør den til en destinasjon i verdensklasse for din kanalbåtferie. 

Utover den flotte lagunen kan Venezia og byene i nærheten også tilby følgende:

 -    En spennende kyst både mot sør og nord for Venezia med utallige badestrender, interessant byliv og kulturelle severdigheter ligger som perler på en snor.
 -    I og utenfor Venezia finnes det utrolig fine restauranter som for alvor representerer det italienske kjøkkenet.
 -    Canal Grande: Den sentrale elven som snor seg gjennom Venezias gater.
 -    Dogepalasset og Markuskirken: to storslåtte bygninger som begge er verdt et besøk.
 -    ... og mye, mye mer.


Så grip roret på en avslappende ferie med familien i Italia og opplev områdets varme kvelder mens du nyter et glass med lokal vin på dekket.