Hvis du elsker Tour de France, får du her en fantastisk mulighet til å reise på en elvebåtsferie i sykkelsportens tegn. I 2018 skal Tour de France-feltet nemlig sykles i områder hvor du samtidig kan seile med elvebåten din. Blant annet i Bretagne og området rundt Carcassonne.

Den 22. juli slutter Tour de France den 15. etappen i Carcasonne, hvoretter skal det holdes hviledag. Den 24. juli starter 16. etappen, hvor feltet sykles videre fra Carcassonne. Dette gir deg dermed en unik mulighet til å se det legendariske sykkelløpet fra elvebåten din. Hvis du ønsker å oppleve sykkelløpet, kan du seile på Canal du Midi, hvor rutene tar deg til Carcarsonne.

Hele Tour de France varer fra den 7/7 til 29/7 2018, og hvis du ønsker flere tips og råd om hvordan du best kan oppleve deler av sykkelløpet, er du velkommen til å kontakte oss https://www.sea-travel.no/contacts/

I tillegg til muligheten til å oppleve Tour de France live, byr Canal du Midi også på vakre landsbyer og Sydens sol. Vil du vite mer om hva du kan se i området? Klikke her for mer informasjon.