Opplev Tour de France fra elven

Hvis du elsker Tour de France, får du her en fantastisk mulighet til å reise på en elvebåtsferie i sykkelsportens tegn. I 2021 skal Tour de France-feltet nemlig sykles i områder hvor du samtidig kan seile med elvebåten din. Blant annet i området rundt Carcassonne.

Den 14. juli starter Tour de France den 14. etappen i Carcasonne og dagen innen sliutter løpet i Carcasonne. Dette gir deg dermed en unik mulighet til å se det legendariske sykkelløpet fra elvebåten din. Hvis du ønsker å oppleve sykkelløpet, kan du seile på Canal du Midi, hvor rutene tar deg til Carcarsonne.

Hele Tour de France varer fra den 26/6 til 18/7 2018, og  du velkommen til å kontakte oss https://www.sea-travel.no/contacts/

I tillegg til muligheten til å oppleve Tour de France live, byr Canal du Midi også på vakre landsbyer og Sydens sol. Vil du vite mer om hva du kan se i området? Klikke her for mer informasjon.

Frankrike

Frankrike

Opplev Frankrikes historiske kanaler og elver På en elvebåtferie i et av våre 12 franske områder kan du se frem til avslappende opplevelser med deilig gastronomi og vakre omgivelser. Velkommen til Frankrike Nyt Frankrikes indre vannveier i eget tempo på en ferie hvor dere kan kose dere med et intenst, men avslappet møte med landets folk, historie og kultur. De franske kanalene og elvene renner gjennom noen av Europas vakreste og mest varierte landskaper. På et av de mange fargerike torgmarkedene kan dere handle inn mat til en piknik langs elvebredden, hvis dere ikke foretrekker å kose dere med et gourmetmåltid på restaurant i en av de pittoreske festningsbyene. Alternativt kan dere slappe av med en fredelig kveld i salongen ombord på båten - med et glass vin fra en av regionens lokale vingårder. Om seilas i Frankrike I Frankrike er nivåforskjellene mellom hav og det fjellrike landskapet store. Derfor er vannstanden regulert, på korte eller lengre avstander, med et velfungerende slusesystem. I fjellrike områder kan slusene ligge tett. Båtelevatoren i Alsace er en helt spesiell opplevelse. Byggingen av det imponerende, 8000 km lange kanalsystemet som forbinder de store franske elvene begynte for ca. 800 år siden. Langs kanalene er det ofte gamle lekterveier hvor folk tidligere gikk og slet med å trekke fullastede båter mot strømmen. De gamle vannveiene har med tiden mistet sin økonomiske betydning, men i dag har de åpnet igjen med restaurerte broer og låsesystemer til glede for alle som ferierer på vannet. Seilas i 12 forskjellige områder Seatravel tilbyr seilas i 12 forskjellige franske regioner – alt fra Alsace med sjarmerende bindingsverkshus nord i Frankrike over landlige Bourgogne med majestetiske vinslott, til Camergues sjøer med østersbanker og rosa flamingoer. For ikke å glemme idylliske Bretagne med et frisk pust fra havet, Cognac-områdene langs Charente elven, samt solrike Aquitaine og den berømte Canal du Midi sør i Frankrike.  
Read more
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+45) 46 97 55 70