De fleste av oss går med en drøm om å legge fra oss hverdagens forpliktelser og dra ut i verden på eventyr. Og ønsket har bare vokst etter å ha sett tv-serier som setter kursen mot en ukjent kyst eller historier om familier som drar på reise jorda rundt. Nå tenker du kanskje: "Ja, men jeg har verken seilerfaring eller tid til å rive bort flere måneder eller år ut av kalenderen. "Men det finnes råd. Så lenge du kan ta et par uker med ferie, kan du faktisk dra på ditt eget seileventyr.

 

Lei en skipper og slapp helt av i ferien

Hvis du ikke har den nødvendige erfaringen med å seile selv, er det mulig å leie en skipper til å stå for seilet. En skipper kan også fungere som en guide og komme med ruteforslag og anbefalinger for aktiviteter i området underveis .Derfor er det faktisk også erfarne folk som leier skipper, for eksempel hvis de vil ha en seilferie med fullt fokus på avslapning og sosialt samvær. Les mer om å leie en skipper.

 

Nyt friheten og seil til ditt drømme-reisemål

Selv en seilferie på kun en uke eller to er nok til å gi deg den spesielle frihetsfølelsen som mange seilere beskriver som en av de mest forførende elementene i seiling. Nå trenger du bare å velge din drømmedestinasjon, og så er turen nesten planlagt. Hos Seatravel leier vi ut båter over hele verden, og du har derfor mange destinasjoner å velge mellom.

Noen av våre mest populære destinasjoner er:

 • Karibia
  De fleste seilere sier at en seilferie i Karibia er noe du må unne deg selv minst én gang i livet. Varmt vann hele året legger til rette for en svømmetur eller en dykkertur, og på grunn av de mange øyene og kulturene får du muligheten til å boltre deg i et mangfold av opplevelser.  Nyt de karibiske solstrålene og dens store gjestfrihet, og besøk de tidligere eller nåværende kolonier og få et inntrykk av områdets historie.
   
 • Middelhavet med land som Hellas og Kroatia
  Med koselige havnebyer, bortgjemte bukter, vakre klipper, flotte strender, mye historie og god mat, er Middelhavet alltid et populært reisemål for en seilferie. Seil rundt mellom de vakre øyene og nyt ferien med deilig mat og vin underveis.
   
 • Thailand og Øst-Asia
  Vil du oppleve et seilområde som ikke er like travelt som de populære områdene i Karibia og Middelhavet? Da bør du vurdere en seilferie i Øst-Asia.

 

Se alle våre destinasjoner her, og ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål angående hvilke muligheter som finnes, eller vil ha gode råd til den første av muligens mange fremtidige seilferier.