3 nye modeller i Horizon-linjen

Horizon som først ble lansert høsten 2015 ble raskt booket for sommeren 2016. Det var tydelig å se, at en kanalbåt på denne størrelsen, med god komfort og pen design ble etterspurt. For 2017 har Le Boat besluttet å utvide Horizon-linjen med tre nye båter med samme design og høy komfort.

Horizon 2-S

Horizon-2-s

Den nye Horizon 2-S har to lugarer som den opprinnelige Horizon-modellen, men i stedet for et toalett og dusj, finnes det på Horizon 2-S to toaletter og to bad. Forrest er det en stor ensuite lugar med tilhørende toalett. Ved siden av, en mindre lugar med separat toalett og bad. Båten er ideell for to par eller en liten familie.

Det er plass til 5 personer ombord i Horizon 2-S.

Sommeren 2017 finnes Horizon 2-S i: Frankrike: Canal du Midi, Lot, Bourgogne, Franche-Comte og Nivernais Loire, Italia; Holland og Irland.

Se mer av Horizon 2-S her.


Horizon 3

horizon-3

Horizon 3 har 3 lugarer, hver med eget toalett og bad. I alle lugarene, er det mulig å velge mellom en dobbeltseng eller dele sengen til 2 enkeltsenger. Båten er blitt større, så det er god plass for, at du tar 3 par, 6 venner eller en stor familie på ferie. En herlig stor salong og stort soldekk, vil danne en fantastisk setting for en kanalbåtferie på denne båten.

Det er plass til 7 personer om bord på Horizon 3.

Til sommeren 2017 finnes båten i: Frankrike: Aquitaine, Burgundy, Franche-Comte og Alsace; Tyskland og Irland.

Se mer av Horizon 3 her.


Horizon 4

 

horizon-4

 

Horizon 4 har 4 lugarer hver med eget toalett og dusj, så det er nå mulig for deg å ta en stor gjeng bort og nyte alle Horizons nye og lekre detaljer. I to av lugarene er det mulig at lave dubbelsengen til to enkeltsenger. På den store solterrassen er det plass til alle, når dere beveger jer gjennom idylliske landskap og sjarmerende byer.

Det er plass til 9 personer ombord i Horizon 4.

Til sommeren 2017 kan Horizon 4 finnes i: Frankrike (alle områder unntatt Aquitaine); Tyskland og Nederland.

Se mer av Horizon 4 her.

Ønsker du et pristilbud på en kanalbåtferie i en Horizon modell? Kontakt oss her, og du mottar et forslag, som passer til deg og dine medreisende.