Europa, Karibien og Asia er med sine vakre landskap og flotte seilområder blitt foreviget på det store lerretet i filmer som du sikkert har hørt om.

Derfor vil vi her inspirere deg med fem fantastiske filmdestinasjoner.


Skopelos, Hellas
Mamma Mia!

Drømmer du om å utforske det samme vakre landskapet som tonet frem i den første Mamma Mia-filmen? Da må du til den lille øya Skopelos i Hellas. Øya er en del av den lille øygruppen Sporadene som består av 11 spennende øyer som byr på hvite sandstrender, fargerike landsbyer og et klart asurblått hav. Området utstråler ekte varme, så du får lett et nært innblikk i den tradisjonelle greske kulturen.

Finn båt og planlegg seilferien her

 

Vis, Kroatia
Mamma Mia! Here we go again

Kanskje har du allerede sett den kinoaktuelle etterfølgeren til Mamma Mia, men hvis du ikke har det så kan vi fortelle deg at de igjen har funnet en fantastisk liten perle av en øy som kulisse – denne gangen den kroatiske øya Vis.Du finner Vis i det sentrale Kroatia sammen med mer enn 30 andre øyer, der Solta, Hvar og Brac også er verd et besøk. Hele seilområdet utgjør et av de mest legendariske i middelhavsregionen med vakker natur, hvite sandstrender, frodig vegetasjon og store kulturelle opplevelser i de sjarmerende, eldgamle byene.

Finn båt og planlegg seilferien her

 

 

Thailand
The Beach / James Bond

I hjertet av Sørøst-Asia ligger Thailand, som med sin tropiske skjønnhet har inspirert mange kinogjengere til å dra på ferie hit. Den vakre og kritthvite sandstranden omgitt av turkisblått vann var det som møtte Leonardo DiCaprio i filmen "The Beach" der han søkte og fant tropisk lykke. Se frem til paradiset som omgir deg mens du seiler rundt blant imponerende kalksteinsklipper og forbi herlige, hvite, uberørte sandstrender.

Finn båt og planlegg seilferien her

 

 

Filicudi, Italia
Den skaldede frisør

En seilferie ved Sicilia og de eoliske øyer er en reise gjennom et gjennomført Middelhavsparadis. De eoliske øyer er en øygruppe av vulkansk opprinnelse og øygruppen ble opptatt på Unescos verdensarvliste i 2000, noe som vitner om områdets skjønnhet. De fargerike omgivelsene byr på naturskjønne bukter og rolige landsbyer. Det sydlandske område satte scenen for filmen "Den skaldede frisør", der de idylliske omgivelsene dannet rammen for et begivenhetsrikt bryllup. 

Finn båt og planlegg seilferien her 

 

St. Vincent, Karibien
Pirates of the Caribbean

Nyt de eksotiske omgivelsene på St. Vincent, som er et av de mest uberørte seilasområdene i det sørlige Karibien. De svaiende palmene og det turkisblå havet danner rammen for et tropisk paradis. Det er et fantastisk område der du kan dra på fantastiske dykkerturer og oppleve livet under havoverflaten. 
Det vakre landskapet kan også nytes fra land, der de vakre, hvite sandstrendene står i kontrast til det klare, blå vannet. Kvelden kan brukes til å utforske den sjarmerende havnen eller å besøke den private øya Mustique. Gå i fotsporene til kaptein Jack Sparrow, og dra på din egen ekspedisjon i den uberørte naturen som både byr på spektakulære fossefall, en aktiv vulkan og flere flotte, hvite sandstrender. 

Finn båt og planlegg seilferien her