Bestill narrowboaten din med ro i sinnet

Tilbakebetalingsgaranti

Usikkerheten er stor i disse tidene, men vi trenger alle noe å se frem til. Derfor tilbyr ABC Boathire en gratis Koronavirus garanti på alle narrowboat bestillinger fra nå og frem til 21.november 2021. Denne garantien sørger for at du fritt kan ombooke narrowboaten din til en senere dato eller få full refusjon av det betalte beløpet som følge av korona.

Hvis ferien din blir avlyst på grunn av den britiske regjeringens anbefalinger i forbindelse med COVID-19, har du følgende muligheter:

  • Ombook til en annen dato i 2021 (bemerk vennligst at du må betale mellomlegget mellom den originale og den nye bookingen hvis prisen er minst 10 % høyere enn den originale bookingen).
  • Hvis du ønsker å vente med å bestille en ny reise, kan vi overføre pengene til en sikker kundekonto frem til du er klar til å bestille.
  • Avlys bestillingen din og få full refusjon av reisens omkostninger.

Bemerk vennligst: Denne garantien gjelder fra dags dato til 21. november 2021.

ABC Boathires book-tidlig rabatter i 2021

  • 10 % rabatt på båter i 2021

Hvis du bestiller en narrowboat hos ABC Boathire før 31. desember, kan du få opp til 10% rabatt. Men du bør ikke vente for lenge. På grunn av COVID-19, ser vi allerede ombookinger fra 2020 til 2021, hvilket betyr at både drømmebåten og drømmedestinasjonen din kan bli booket fortere enn du forventer. Det er derfor fordelaktig å bestille allerede nå hvis du ønsker en seilferie til drømmedestinasjonen din i 2021.

England

England

Oppdag de fantastiske landskapene i England og Wales Seil i vakre områder som historiske Themsen nær London eller i det tradisjonelle midtengelske og walisiske landskapet Gled deg til en kongelig opplevelse mens du seiler på de buktende elvene og kanalene gjennom Englands vakre og grønne landskap. Her føler du historiens vingesus når du seiler forbi vakre gamle byer og landsbyer med hyggelige puber og nydelige engelske hager med tilhørende perfekte gressplener og formklippede hekker. En båtferie i England og Wales vil være en ferie full av kontraster på grunn av den behagelige vekslingen mellom land og by. Fra elvebåten har du fred og ro til å oppleve Englands og Wales’ evige grønne daler med beitende saueflokker og sjarmerende landsbyer med bindingsverkhus med halmtak. Prøv den engelske klassikeren bangers and mash på den lokale puben, eller utforsk en av de større byene. Flere steder er det mulig å fortøye båten direkte ved berømte slott og herregårder. Dra på båtferie i England og opplev The English Way of Life fra orkesterplass på dekket av elvebåten din. I Wales kan du glede deg til spesielle opplevelser blant waliserne. På samme måte som i England, venter et fantastisk grønt landskap på deg, med kanaler som fører deg forbi gamle borger og rolige landsbyer. Her kan du prøve deilige nasjonale retter som welsh rarebit, som er en slags krydret ostesmørbrød, eller cawl, som er en mellomting mellom suppe og lapskaus.  
Read more

Skottland

Skottland

Sjarmerende Skottland I Skottland finner du altomfattende naturopplevelser, koselige puber og utmerkede golfbaner. Velkommen til Skottlands magiske høyland, hvor fjell, innsjøer og dype daler omgitt av lyngkledte åser og grønne vidder danner et fantastisk vakkert miljø for elvebåtferien. Legg båten til kai ved gamle bygninger eller ved en koselig skotsk pub, hvor alle møtes i en hyggelig og varm atmosfære og hvor en liten dram av ren malt whisky varmer sjelen. Langs kanalene finner du mange sykkel- og turstier, ideelle for å få litt mosjon på landsbygda under båtturen. Med Seatravel kan du dra på elvebåtferie i to veldig forskjellige områder i Skottland. Caledoniakanalen Caledoniakanalen går tvers gjennom de mange innsjøene i det nordlige Skottland, for eksempel den berømte Loch Ness, og forbinder Inverness på Skottlands østkyst med Fort William på vestkysten. Du seiler fra båtbasen i Laggan i den vestlige delen av Caledoniakanalen, hvorfra du fritt kan bevege deg ut i det dramatiske og ville høylandet. The Highlands er et unikt sted i verden, fulle av bakketopper, høye slott, idylliske byer ved sjøen, hyggelige puber og melodiske sekkepiper. Falkirk Her seiler du i tradisjonelle Narrowboats på vannveiene mellom de to skotske metropolene Edinburgh og Glasgow. Turen begynner i Falkirk omtrent midt mellom de to storbyene, og her kan du oppleve Falkirk Wheel, et bemerkelsesverdig roterende slusesystem som forbinder Forth & Clyde (mot Glasgow) og The Union Canal (mot Edinburgh). Sistnevnte byr på slusefri seiling, mens begge kanalene strømmer gjennom rolige landsbyer og langs vakre golfbaner.  
Read more
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+45) 46 97 55 70