Bestill kanalbåtferien din til 2021 med Nicols med ro i sinnet

Tilbakebetalingsgaranti

Til tross for at 2020 har vært et usikkert reiseår, er det ingen grunn til bekymring når det kommer til å bestille reiser til 2021. Nicols tilbyr nemlig en tilbakebetalingsgaranti, hvilket betyr at du fritt kan ombooke reisen din eller få pengene retur hvis du blir forhindret i å reise som følge av COVID-19.

Denne garantien gjelder hvis din fremtidige Nicols booking er påvirket av COVID-19 på følgende måter:

 • Grensene er stengt i hjemlandet ditt eller destinasjonen som følge av Korona.
 • Regjeringen i hjemlandet ditt eller destinasjonen har igangsatt COVID-19 relaterte reiserestriksjoner som forhindrer deg i å reise.
 • Det er regjeringskrav om hjemmekarantene ved ankomst til destinasjonen eller etter hjemreise.

Bemerk vennligst: Hvis reisen din er påvirket av en eller flere av punktene, bes du kontakte oss så fort som mulig. Hvis reisen din har startdato innenfor mindre enn 10 uker, kan du enten velge å ombooke reisen eller få en full refusjon av det betalte beløpet. Hvis du velger å få reisen refundert, mottar du beløpet innenfor 14 dager etter reisen annullering.

Hvis reisen din starter om mindre enn 4 uker, kan du enten:

 • Utsette reisen eller motta et gavekort på det innbetalte beløpet (gjelder i 18 måneder)
 • Få refundert det innbetalte beløpet. Du mottar refusjonen innenfor 14 dager etter reisens avlysning. Forespørsler mottas på skrift.

Hvis reisen din starter om mer enn 4 uker, anbefaler vi:

 • At du venter og ser situasjonen an. Hvis situasjonen skulle spisse til og regjeringen fraråde reisen, kan du fortsatt utsette reisen din 4 uker før den originale avreisedatoen.

 

Last minute-rabatter - spar opp til 30% rabatt!

Hvis du bestiller senest 30 dager før avgang:

 • Spar 15% på reiser med minst 1 ukes varighet
 • Spar 10% på reiser under 1 uke

Hvis du bestiller senest 15 dager før avgang:

 • Spar 20% på reiser med minst 1 ukes varighet
 • Spar 15% på reiser under 1 uke

Hvis du bestiller senest 5 dager før avgang:

 • Spar 30% på reiser med minst 1 ukes varighet
 • Spar 20% på reiser under 1 uke

Gjelder alle nye bestillinger som er registrert innenfor de nevnte tidsfristene.
Gjelder alle båter og baser (unntatt Lubz i Tyskland). Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Høstrabatter

Antall dager

Reise i september og oktober

Reise i Ungarn

Kort rejse

10% rabatt

20% rabatt

7+ netter

15% rabatt

30% rabatt

Gjelder alle reiser som er bestilt mellom 1. og 30. september 2021.
Rabattene gjelder for alle båter (unntatt FLY-modellene) og baser (unntatt Lubz i Tyskland).
Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Bestill tidlig rabatter for 2022

Bestill turen nå for 2022 og spar 10%.
Dette tilbudet kan brukes sammen med vårt permanente tilbud på opptil 15%, for reiser på en uke eller mer.

Gyldig for alle nye reservasjoner gjort før 30. september 2021.
Alle båter (unntatt Fly-modellene) og alle baser (unntatt Lübz i Tyskland og Nederland).

Glem ikke våre FASTE RABATTER til familier, par og grupper ... Det er alltid et tilbud man kan få fordel av!

Disse faste rabattene kan kombineres opp til maks 10% for korttidsleje eller 15% på leieperioder på en uke eller mer. 

Frankrike

Frankrike

Opplev Frankrikes historiske kanaler og elver På en elvebåtferie i et av våre 12 franske områder kan du se frem til avslappende opplevelser med deilig gastronomi og vakre omgivelser. Velkommen til Frankrike Nyt Frankrikes indre vannveier i eget tempo på en ferie hvor dere kan kose dere med et intenst, men avslappet møte med landets folk, historie og kultur. De franske kanalene og elvene renner gjennom noen av Europas vakreste og mest varierte landskaper. På et av de mange fargerike torgmarkedene kan dere handle inn mat til en piknik langs elvebredden, hvis dere ikke foretrekker å kose dere med et gourmetmåltid på restaurant i en av de pittoreske festningsbyene. Alternativt kan dere slappe av med en fredelig kveld i salongen ombord på båten - med et glass vin fra en av regionens lokale vingårder. Om seilas i Frankrike I Frankrike er nivåforskjellene mellom hav og det fjellrike landskapet store. Derfor er vannstanden regulert, på korte eller lengre avstander, med et velfungerende slusesystem. I fjellrike områder kan slusene ligge tett. Båtelevatoren i Alsace er en helt spesiell opplevelse. Byggingen av det imponerende, 8000 km lange kanalsystemet som forbinder de store franske elvene begynte for ca. 800 år siden. Langs kanalene er det ofte gamle lekterveier hvor folk tidligere gikk og slet med å trekke fullastede båter mot strømmen. De gamle vannveiene har med tiden mistet sin økonomiske betydning, men i dag har de åpnet igjen med restaurerte broer og låsesystemer til glede for alle som ferierer på vannet. Seilas i 12 forskjellige områder Seatravel tilbyr seilas i 12 forskjellige franske regioner – alt fra Alsace med sjarmerende bindingsverkshus nord i Frankrike over landlige Bourgogne med majestetiske vinslott, til Camergues sjøer med østersbanker og rosa flamingoer. For ikke å glemme idylliske Bretagne med et frisk pust fra havet, Cognac-områdene langs Charente elven, samt solrike Aquitaine og den berømte Canal du Midi sør i Frankrike.  
Read more

Tyskland

Tyskland

Velkommen til Tyskland Nyt Tysklands vakre innsjølandskap i Mecklenburg eller Brandenburg/Potsdam-området i nærheten av Berlin. Mecklenburg Nordøst i Tyskland ligger et fantastisk nettverk med hundrevis av innsjøer, elver og kanaler spredt over idyllisk landskap. Mecklenburg er et stort fritidsområde med ren luft og klart vann, som er populært både for familier på elvebåtferier og for seil-entusiaster. De vakre slottene Mirow, Rheinsberg og Fürstenberg ligger idyllisk plassert nede ved kysten, og middelalderbyene med bindingsverkshus og brostein fyller bildet i dette spennende naturområdet. Seil for eksempel mot Müritzsee, Tysklands største innsjø. Her er det masse aktivitet med kanopadling, seiling, fiske og mange andre aktiviteter. I Mecklenburg kan båtferien nytes i et rolig tempo, kun avbrutt av en kald øl og et godt måltid på en kafé i en av de mange koselige og historiske byene. For fiskeren er Müritzsee et sant paradis med mer enn 50 fiskearter, inkludert sander, abbor og karpe. Ta barna med på Müritzeum-museet. Brandenburg Her er nesten en tredjedel av området utpekt som naturreservater. Her finner du ikke mindre enn 15 beskyttede naturområder! Spreewald nasjonalpark er et eldorado av flora og fauna med store hjorteflokker i de store skogene. De mange båtbroene er det perfekte stoppestedet for piknik, fottur eller sykkeltur. Potsdam, som er ditt utgangspunkt i Brandenburg, er en viktig og dynamisk by med mange imponerende monumenter. Gå rundt i byen og besøk kirker og museer, det imponerende og fargerike Sanssouci-slottet, eller gå på shopping i det spesielle nederlandske kvartalet. Opplev den fantastiske byen Berlin med utallige festivaler og monumenter som Reichstag og Brandenburger Tor.  
Read more

Nederland

Nederland

Seil i din egen kanalbåt på kanalene og elvene i Nederland Gled deg til å seile gjennom fargerike tulipanmarker i det nederlandske landskapet, hvor de tradisjonelle vindmøllene tårner opp over hustakene. I Nederland er det stor tradisjon for å leve livet på vannet. Seil i din egen flotte kanalbåt og lev som en ekte nederlender! En båtferie er den beste måten å oppleve dette vakre landet på, samtidig som du kan skaffe deg venner og bekjente blant den vennlige lokalbefolkningen. Du kan beundre de tradisjonelle vindmøllene som omkranser seilruten din og sykle en tur i nærområdet. I tillegg kan du legge til kai i hyggelige marinaer med moderne fasiliteter eller like ved byens torg. På en kanalferie i Nederland kan du seile i ditt eget tempo forbi fargerike tulipanmarker, hyggelige landsbyer og kosmopolitiske storbyer. Her kan du oppleve alt fra de viktigste verkene til nederlandske kunstnere til noen av landets berømte oster. Her tilbys aktiviteter til alle aldersgrupper, og du kan også bade og fiske i de nydelige innsjøene. Friesland-Amsterdam-regionen er fylt med historie og kulturarv, noe som særlig gjelder byene Amsterdam og Utrecht. Besøk Anne Franks hus i Amsterdam, Det kongelige slottet og Dom-plassen i Amsterdam. I historiske Utrecht bør du ikke gå glipp av en tur til Stadskasteel Oudaen – et befestet hus som er omgjort til et bryggeri. Vannsport: Sjødistriktet er berømt over hele Europa som en destinasjon for vannsportferier. Seiling er ikke bare en fritidsaktivitet i Friesland – det er en livsstil. Sjekk vannsportstedene i Sneek og Grow, hvor man kan leie kajakk, jetski og seiljoller. Sykling: Nederland er kjent for å ikke ha noen bakker, noe som gjør landet perfekt for sykkelturer. Lei sykler som kan tas med ombord, sånn at du kan sykle forbi tulipanmarker og restaurerte vannmøller. Eller kanskje frister det mer å stoppe i en landsby og nyte en porsjon østers eller dampede muslinger mens verden passerer forbi? Fiske: Det er veldig populært med lystfiskerferie i dette området, og de fleste stedene er det mulig å fange gjørs, karpe, gjedde, brasme, mort og abbor. Nettverket av kanaler, elver og innsjøer danner en vakker kulisse, så hvorfor ikke ta en sjanse og prøve å fange kveldsmaten selv? De søvnige fiskerlandsbyene i det nordlige Friesland tilbyr en flott vri til kosmopolitiske Utrecht og Amsterdams flotte husvegger fra 16- og 17-hundretallet. Legg båten til kai direkte ved torget i de maleriske byene eller ved et hyggelig spisested med utsikt til hverdagslivet langs kanalen. På seilturen gjennom de grønne landskapene på vannveiene, som har inspirert så mange berømte flamske malere, finner du velholdte tradisjonelle gårder med stråtak. I tillegg seiler du forbi naust med snåle andereder på gavlen og tradisjonelle seilbåter fra en tid da vannet var den vanligste transportformen. Mange gamle tradisjoner er bevart, og ombygde elveprammer med blomsterkasser, hagebenker og klær som henger til tørk, er fortsatt en livsstil og boform for en stor del av befolkningen.  
Read more
Vi har prisgaranti og vi er klare til å hjelpe på tlf. (+45) 39 16 33 48