Dra på seilferie i Nordtyskland

Når du seiler ut fra de nordtyske Østersjøhavnene, Flensborg eller Breege/Rügen, har du adgang til et fabelaktig seilområde, hvor du utover selvfølgelig i Tyskland, også kan seile til både Danmark og Sverige. Det er et område i Nordeuropa som kan by på vakker natur, fantastiske strender og interessante havnebyer. Her er det derfor mange muligheter for å dra på oppdagelse på land, få opplevelser i naturen, prøve ulike vannsporter, besøke museer, spise god mat eller oppleve kultur og historie.

Utforsk for eksempel mange spennende havnebyer langs Holsteins østkyst og i Lübeck bukt, eller seil til Tysklands største øy, Rügen, som med sine fine sandstrender og fasjonable badeanlegg er en av de mest populære feriemål i Mecklenburg-Vorpommern-regionen. Hvis du vil ta en avstikker til Danmark, kan det Sydfynske øyhav, Lillebelt eller flotte danske øyer som Samsø og Bornholm også varmt anbefales.

Klimaet gjør Nordeuropa ypperlig til et reisemål om sommeren, ettersom været ofte kan være mer utholdelig enn lengre sør, hvor gradestokken ofte bikker 30 grader. Ideelle vindforhold, god service og moderne havner er med på å sette prikken over i'en for din seilferie i Nordeuropa.


Planlegg din seilferie i Nordtyskland allerede i dag, eller les mer om mulighetene for seilferie i Nordeuropa og Skandinavia.